Hydrophil Bamboo Sonic pótfej elektromos fogkeféhez – 2 db

2 699 Ft

1 készleten

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 27 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A Hydrophil szó görögül annyit jelent: vízszerető.

Mindannyiunknak szüksége van vízre, erre a csodás erőforrásra ahhoz hogy éljünk. Hogy az eljövendő generációk is élvezhessék áldásos hatásait, a Hydrophil célkitűzés minél kevesebbet használni és szennyezni belőle. Éppen ezért olyan termékeket készítenek, amelyek:

  • Vízsemlegesek: a termékek a lehető legkevesebb víz felhasználásával készülnek természetes alapanyagok felhasználásával, amelyeket nem szükséges mesterségesen öntözni, például bambuszt.
  • vegánok: a termékek készítésénél kizárólag kőolajtól és kémiai adalékanyagoktól mentes festékeket használnak, így ezek nem hagynak semmilyen maradandó nyomot a szennyvízben, illetve a komposztálás során a talajvízben
  • méltányos körülmények közül származnak: nem tartalmaznak állati összetevőket, és nem teszteltek állatokon.

A termékeknél használt bambuszfaj az egyik leggyorsabban növő nyersanyag a bolygón. A termesztési területen sem mesterséges öntözést, sem növényvédőszereket nem használnak, tehát a termék nem hagy szennyező anyagokat a környezetben, és teljes mértékben biológiailag lebomló.

A Hydrophil Bamboo Sonic cserélhető bambusz pótfej segítségével az elektromos fogkefét használók is csatlakozhatnak a fenntartható fogápolás híveinek csapatához! Segítségével gyengéden, mégis alaposan megtisztíthatjuk fogainkat és a fogínyt, és hatékonyan távolíthatjuk el a lepedékeket.

Tulajdonságok:

  • Környezetbarát,  biológiailag lebomló, gyorsan megújuló anyagból, 100% bambuszból  készült nyél,
  • a BPA-mentes, közepesen puha műanyag sörték ricinusolajból készülnek, kőolaj-mentesek,
  • a lekerekített sörték segítenek az  érzékeny íny védelmében,
  • az illesztő betét kukoricakeményítő alapú bio-műanyagból készült, amely tökéletesen illeszkedik és hosszú élettartamú,
  • újrahasznosított papírból készült dobozba van csomagolva,
  • vegán, fair, klímasemleges minősítésű termék!

 

4 éven aluli gyermekek részére nem ajánlott!

8 év alatti gyermekeknek csak felnőtt felügyelete melletti használat javasolt!

Használat: 

A cserélhető fejet csak rá kell illeszteni és határozottan rányomni a nyélre, nem kell rákattannia a nyél illesztő betétjére. Használat után a fejet levesszük a nyélről, majd folyóvízben leölblítjük.

Mint minden fogkefét, azt ajánljuk, hogy ezt a fogkefe fejet is 2-3 hónap után cseréld le.

Figyelem!

Csak a gyártó által meghatározott készülékekkel használható! A típusokat részletesen lentebb olvashatod.

Ha elhasználódott, a bioműanyag sörtéket és a betétet eltávolíthatod, ezek ipari komposztálással lebonthatók, vagy vegyes hulladék közé helyezhetők. A bambusz részét pedig egyszerűen komposztálhatod kerti komposztálóban.

Kompatibilis számos hagyományos szónikus elektromos fogkefével és az alább felsorolt Philips Sonicare* szónikus, elektromos fogkefékkel az alább részletesen leírtakat figyelembe véve! 

Ha a fogkefe fémcsapja közvetlenül a nyélbe van ágyazva, a csatlakozófejek kompatibilisek. Ha a fémcsap egy megemelt műanyag talapzatba van ágyazva, a csatlakozófejek nem kompatibilisek.

Az alábbi képen ez jól látható:

Kompatibilitás:

Az alábbi Philips Sonicare* készülékekkel kompatibilis, valamint a forgalomban lévő, ugyanilyen illesztéssel kialakított elektromos fogkefékkel.

PHILIPS Sonicare 3100 Serie

PHILIPS Sonicare ProtectiveClean

PHILIPS Sonicare Diamond Clean*

PHILIPS Sonicare ExpertClean

PHILIPS Sonicare Prestige

PHILIPS Sonicare EasyClean

PHILIPS Sonicare HealthyWhite

A HYDROPHIL nem garantálja az univerzális kompatibilitást a fenti sorozatok minden valaha eladott modelljével. Ez különösen vonatkozik a korábbi modellekre, amelyek beépülő mechanizmusa időközben megváltozhatott a termék vásárlása óta történt további termékfejlesztés miatt.

Kiszerelés: 2 db/csomag

*Ez egy harmadik fél bejegyzett védjegye, amely semmilyen kapcsolatban nem áll a Hydrophil Bamboo Sonic Professional céggel és gyártóival. A PHILIPS, a Sonicare és a Diamond Clean a Koninklijke Philips N.V. és/vagy a Philips Oral Healthcare, Inc. bejegyzett védjegyei.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Anyag

100% bambusz, bio műanyag

Kompatibilis eszköz

A leírásban találhatók szerint

Kiszerelés

2 db/csomag