Oral-B PRO 400 Junior elektromos fogkefe nyomásérzékelővel, lila (6+)

18 999 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 190 törzsvásárlói pontot!

Leírás

Az Oral-B elektromos fogkeféi hatékonyabban lazítják fel a fogfelszínekre rakódott bakteriális filmréteget (plakkot), mint a hagyományos Oral-B kézi fogkefék.

Az Oral-B PRO400 Junior elektromos fogkefe Sensi Ultra Thin fejjel segít a mindennapok során felhalmozódott lepedék hatékony eltávolításában.

A fogkefe  3D tisztítási technológiája percenként 20 000 pulzáló mozgás és percenként 7600 oszcilláló mozgás leadására képes. Az akkumulátor töltöttségi szintjét a fogkefe markolatán  elhelyezett lámpa jelzi.

Beépített nyomásérzékelőjének köszönhetően automatikusan mérsékli a működési intenzitást, ha túl erősen nyomjuk a fogkefét a fogzománchoz.

A Sensi Ultra Thin fogkefefej puha, ultra vékony sörtéi kíméletesek a fogínyhez, míg normál sörtéi hatékonyak a lepedékeltávolításban. Ideális választás a gyermekeknek, akik nehezebben kontrollálják erejüket fogmosás közben, így megsérthetik a fogínyt. Sötétkék indikátor szálai az elhasználódás során egyre világosabb színűvé válnak, így könnyen észrevehetjük, hogy mikor kell lecserélni az elhasználódott fogkefe fejet.

Beépített időmérője segíti a fogorvosok által ajánlott 2 perces fogmosási idő betartását.

Ergonomikus kialakítású nyele csúszásgátló bevonattal van ellátva, így a fogkefét vizes kézzel is könnyű biztosan kézben tartani és irányítani.

Az Oral-B PRO-400 elektromos fogkefék minden rezgő-forgó fogkeféhez készült Oral-B pótfejjel kompatibilisek (szónikus Oral-B fogkefékkel nem).

Az Oral-B PRO-400 Junior elektromos fogkefe szett tartalma: 

– 1 db Oral-B PRO-400 elektromos fogkefe test,
– 1 db Oral-B Sensi Ultra Thin elektromos fogkefe fej,
– 1 töltőállomás.

2 év garancia.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Nyomjon borsónyi mennyiségű fogkrémet a fogkefe fejére, majd mielőtt bekapcsolná a fogkefét, oszlassa szét a fogkrémet a fogain. Kapcsolja be a készüléket és fognegyedenként (kvadránsonként) 30 másodperc alatt tisztítsa meg fogai külső-, belső- és rágófelszínét.

Fognegyedek.
Fognegyedek (kvadránsok).
0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Rendeltetés

,

Sörte

Garancia

2 év

Cserélhető fej

igen

Üzemmódok száma

1

Időmérő funkció

van

Oszcillálás

7600/perc

Pulzálás

20 000/perc

Tölthető akkumulátor

van

Extra funkciók

nyomásérzékelő

Tartozékok

pótfej, töltőállomás

Életkori ajánlás

6+

Kiszerelés

1 db elektromos fogkefe + 1 db fej + 1 db töltő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oral-B PRO 400 Junior elektromos fogkefe nyomásérzékelővel, lila (6+)” értékelése elsőként