Oral-B D100 Vitality elektromos fogkefe Sensi fejjel (többféle szín)

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Az Oral-B D100 Vitality elektromos fogkefék egyszerűségük ellenére kiváló választást jelentenek azok számára, akik most ismerkednek az elektromos fogkefék világával.

Az Oral-B D100 Vitality elektromos fogkefe Sensitive Clean fejjel segít a mindennapok során felhalmozó lepedék hatékony, ám kíméletes eltávolításában.

Percenként 7600 oszcilláló mozgás leadására képes, ami hatékonyabban lazítja fel a fogfelszínekre rakódott bakteriális filmréteget (plakkot), mint a hagyományos kézi fogkefék.

A Sensitive Clean fogkefefej puha, ultra vékony sörtéi kíméletesek a fogínyhez, míg normál sörtéi hatékonyak a lepedékeltávolításban. Ideális választás ínygyulladás, fogérzékenység esetén.
Sötétkék indikátor szálai az elhasználódás során egyre világosabb színűvé válnak, így könnyen észrevehetjük, hogy mikor kell lecserélni az elhasználódott fogkefe fejet.

Beépített időmérője segíti a fogorvosok által ajánlott 2 perces fogmosási idő betartását.

Ergonomikus kialakítású nyele csúszásgátló bevonattal van ellátva, így a fogkefét vizes kézzel is könnyű biztosan kézben tartani és irányítani.

Az Oral-B D100 Vitality fogkefék minden rezgő-forgó fogkeféhez készült Oral-B pótfejjel kompatibilisek (szónikus Oral-B fogkefékkel nem).

Az Oral-B D100 Vitality Sensitive Clean elektromos fogkefe szett tartalma: 

– 1 db Oral-B D100 elektromos fogkefe test,
– 1 db Oral-B Sensi elektromos fogkefe fej,
– 1 töltőállomás.

A készülék 3 féle szíben érhetőel:

  • fehér
  • fekete
  • kék

2 év garancia.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Nyomjon borsónyi mennyiségű fogkrémet a fogkefe fejére, majd mielőtt bekapcsolná a fogkefét, oszlassa szét a fogkrémet a fogain. Kapcsolja be a készüléket és fognegyedenként (kvadránsonként) 30 másodperc alatt tisztítsa meg fogai külső-, belső- és rágófelszínét.

Fognegyedek.
Fognegyedek (kvadránsok).
0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

, ,

Rendeltetés

, ,

Sörte

Garancia

2 év

Cserélhető fej

igen

Üzemmódok száma

1

Időmérő funkció

van

Oszcillálás

7600/perc

Tölthető akkumulátor

van

Tartozékok

pótfej, töltőállomás

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

1 db elektromos fogkefe + 1 db fej + 1 db töltő

Oral-B D100 Vitality elektromos fogkefe Sensi fejjel (többféle szín) termékről 1 értékelés

  1. 5 out of 5

    Lőrincz Katalin

    Ajándékba kaptam, nagyon szeretem, kiválóan tisztítja a fogakat, tökéletesen megfelelő az érzékeny fogaimra. Külön tetszik a beépített 2 perces időmérő 🙂 Mindenkinek ajánlom, tervezem, hogy a családom többi tagját meglepem vele.

Mondd el a véleményed