WhiteWash Professional fogfehérítő csík, 28 db

14 299 Ft

Elfogyott

Cikkszám: WWPWS Kategória: Címke:

Leírás

A termék forgalmazása a vonatkozó jogszabályok értelmében kizárólag fogorvosok számára értékesíthető! Kérjük, amennyiben Ön rendelkezik fogorvosi végzettséget igazoló dokumentumokkal, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@merjmosolyogni.hu e-mail címen!

A brit WhiteWash termékcsalád a kezdetektől a professzionális fogfehérítésre specializálódott. Széles termékpalettája nem csak látványos fehérítést tesz lehetővé, hanem az újbóli elszíneződések kialakulásának megelőzését is.

A WhiteWash Professional fogfehérítő csíkok (28 db) optimális mennyiségű fogfehérítő anyagot tartalmaznak, mellyel egyszerűen, biztonságosan és hatékonyan fehérítik a fogakat.

A prémium összetétel lassan kioldódó fogfehérítő anyagai jóval hatékonyabb fehérítés végeznek, miközben védik a fogzománc épségét.

A WhiteWash fogfehérítő csíkok könnyen formálhatók, követik a fogak kontújrát, így megóvva a fogínyt a felesleges irritációtól.

Ajánlott használati idő: 14 napon át, naponta 1 órát viselje a fogfehérítő csíkokat az alsó és a felső fogsorára ragasztva.

A WhiteWash fogfehérítő csíkok legfőbb előnye: 

– erősen rögzül, nem mozdul el a helyéről,
– óvja az ínyt és a fogzománcot,
– prémium erősségű összetétel.

A WhiteWash Professional 14 db alsó és 14 db felső fogfehérítő csíkot tartalmaz.

Összetevők:

PVP, PEG-400, Cellulose Gum, Hydroxypropylcellulose, Glycerin, Hydrogen Peroxide (6%), Tetrasodium Pyrophosphate, Aqua, Dimethiconol.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

14 napon keresztül naponta egyszer 60 percre helyezze fogaira a WhiteWash fogfehérítő csíkokat. A jobb eredmény érdekében növelheti a hatóidőt, de soha ne lépje túl a 2 órát.

1. Nyissa ki a WhiteWash csomagolását és válassza le a fogfehérítő csíkot a fóliáról. Minden csomagolás 2 db csíkot tartalmaz, egyet az alsó, egyet pedig a felső fogsorra kell rögzíteni.

whitewash1

2. Felhelyezéshez a fogfehérítő csík ragacsos oldalát illessze a fogíny vonalához, ügyelve rá, hogy a lehető legkevesebb ponton érintkezzen az ínyével. Tapogassa rá a csíkot a fogaira. Figyeljen rá oda, hogy az alsó csík az alsó fogsorra, a felső csík a felső fogsorra kerüljön!

whitewash2

3. 60 perc elteltével óvatosan válassza le a fogfehérítő csíkot a fogairól. Ha növelni szeretné a fogfehérítő hatékonyságát, emelje meg a fogfehérítés idejét, de soha ne lépje túl a 120 percet (2 órát).

whitewash3

FOGAK FEHÉRSÉGÉNEK FENNTARTÁSA

Mint minden fogfehérítő eljárásnál, a jövőben szüksége lehet a kezelés megismétlésére, hogy fogainak fehérségét folyamatosan fenntarthassa. 12 havonta megismételheti a WhiteWash Professional fogfehérítő csíkokkal történő kezelést vagy minden hónapban fenntartásként 1-2 alkalommal kezelheti fogait a csíkokkal.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 – Mi a WhiteWash fogfehérítő csíkok aktív összetevője és biztonságos-e? 

A WhiteWash Professional fogfehérítő csíkok legfőbb összetevője a hidrogén-peroxid, melyet a legtöbb fogorvosi rendelőben mindennap használnak a biztonságos fogfehérítő eljárások során.

– A WhiteWash fogfehérítő csíkok hogyan befolyásolják a fogtöméseim, fogpótlásaim színét?

A WhiteWash Professional fogfehérítő csíkok kizárólag a természetes fogakat fehérítik, a koronákat, hidakat, héjakat, fogtöméseket vagy műfogsorokat nem képesek kifehéríteni. Ne használja a fogfehérítőt, ha fogai kilazultak, ideiglenes fogtömés van bennük vagy fogszabályzót visel. Konzultáljon fogorvosával, ha bármilyen további kérdése merülne fel a termék használatával kapcsolatban.

– Mikor láthatom a fogfehérítés eredményét?

Jellemzően 4-6 kezelés után vagy olykor hamarabb válik láthatóvá a fogfehérítés eredménye. Az optimális hatás érdekében használja el a dobozban található összes fogfehérítő csíkot.

– A WhiteWash fogfehérítő csíkok hozzáérhetnek az ínyemhez? 

Igen, de próbálja meg minimalizálni a fogínnyel való érintkezést, a lehetséges irritáció elkerülése érdekében.

– Megmoshatom a fogaimat használat előtt vagy után? 

Használat előtt mindenképp mosson fogat, a legjobb hatást ugyanis tiszta fogakon érhetjük el. Azonban FONTOS, hogy ne egyből fogmosás után ragassza fel a csíkokat, várjon legalább 30 percet. Miután végzett a fogfehérítéssel, öblítse ki a száját tiszta vízzel és ha még maradt a fogain a gélből, egy törölköző vagy zsebkendő segítségével távolítsa el a fogairól. Várjon legalább 30 percet mielőtt fogat mosna.

– Időnként fehér foltok jelennek meg a fogaimon fogfehérítés után, ez normális? 

Igen. Ezek a fehérebb foltok ideiglenesen; teljesen ártalmatlanok és 24 órán belül eltűnnek.

– Lenyelhetem a nyálam, miközben a WhiteWash fogfehérítő csík a fogaimon van? 

Igen. Teljesen biztonságos a nyál lenyelése a WhiteWash Professional fogfehérítő csíkok viselete közben. Észrevehet némi habosodást is használat közben, ez teljesen normális jelenség, a fogfehérítő gél ilyenkor fejti ki hatását.

–  Mi történik, ha fogérzékenységet vagy fogíny irritációt tapasztalok? 

Nem ritka, hogy fogfehérítő módszerek használata után némi fogérzékenységet vagy fogíny irritációt tapasztalunk. Mindez csak ideiglenes és nem ártalmas. Hogy enyhítse a kellemetlen tüneteket, csökkentse a fogfehérítő csíkok használatának gyakoriságát vagy hagyjon fel a kezeléssel, amíg tünetei teljesen el nem múlnak. Ha a fogérzékenység/irritáció mégis hosszabb ideig tartana, keresse fel fogorvosát!

A tökéletes és tartós eredmény érdekében használja a terméket a WhiteWash fogfehérítő termékcsalád más tagjaival párhuzamosan!

whitewash termekek

WHITEWASH TERMÉKEK

A WhiteWash Laboratories díjnyertes, forradalmi újdonságokkal felfegyverkezett brit szájápolási vállalat, ami speciálisan a fogfehérítésre és a minőségi szájápolási termékek kifejlesztésére szakosodott.

A WhiteWash termékeket az Egyesült Királyság vezető fogszakorvosainak bevonásával állítják össze, így összetételük garantáltan megfelel a szakmai irányelveknek.

A 2010-es alapítás óta számos szakmai kitüntetéssel jutalmazott WhiteWash termékek alapötletét az adta, hogy a legtöbb ember egészségesebb és fehérebb fogakra vágyik, legyen szó Nagy-Britanniáról vagy a világ bármely pontjáról.

A WhiteWash termékpalettáján éppen ezért találunk peroxidos és peroxidmentes fogfehérítőket,mindennapos használatra kifejlesztett fogkrémeket, szónikus és manuális fogkeféket, egy azonban minden termékben közös: a minőség, a hatékonyság és a gyönyörű dizájn.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Rendeltetés

Ízesítés

Kiszerelés

28 db fogfehérítő csík (14 db alsó fogsorra, 14 db felső fogsorra)

WhiteWash Professional fogfehérítő csík, 28 db termékről 3 értékelés

 1. 5 out of 5

  Dankó Dalma

  Teljesen meg vagyok vele elégedve, a 14 nap felénél járok de már most nagyon látványos a fehérités! Alig várom a végeredményt es csak ajanlani tudom mindenkinek 🙂

 2. 5 out of 5

  Fekete Dóra

  Már az első pár alkalom után jelentős változást tapasztaltam!! A kedvenc fogfehérítőm!

 3. 5 out of 5

  Sa

  Én a feloldódo verziót vettem, de több bajom is van vele. Melyik oldalát kell a fogamra rakni? Mindkettő oldala tok egyforma…. másrészt Ha becsukom a szám, lejön. Most nyírott szájjal ülök és folyik a nyalam, különben elolvad teljesen…Valaki?

Mondd el a véleményed