Miradent MiraWhite Oxygen fogfehérítő toll

7 699 Ft

Elfogyott

Cikkszám: HW631097 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A német Miradent szájápolási termékcsalád magas minőségével és széles termékpalettájával kiválóan lefedi a felnőttek és a gyermekek szájápolási igényeit.

A Miradent Mirawhite fogfehérítő toll (1,8 ml) olyan speciális peroxidmentes fehérítő eljárást kínál, amely kíméletes a fogakhoz és a szájüreg szöveteihez, ugyanakkor hatékonyan fehéríti a fogakat, már 2 hét használat után látható eredményt hozva.

A hidrogén-peroxidot tartalmazó rendszerekkel ellentétben a Miradent Mirawhite Oxygen fogfehérítő toll használata során nem szabadulnak fel káros szabadgyökök, így használata biztonságosabb és sokoldalúbb, szemben az agresszív fogfehérítő eljárásokkal.

A MiraWhite Oxygen fogfehérítő toll az Adrox-X technológiát felhasználva hidrokarbon oxoborát komplexet tartalmaz, ami egy biztonságos oxidációs folyamat révén teszi fehérebbé a fogakat.

A tollban található fogfehérítő gél vízben és nyálban oldódó, nem abrazív (nem károsítja a fogzománcot) és semleges pH értékű. Szemben a peroxidos fogfehérítők okozta irritációval, a Miradent fehérítő toll használata során sem a fogak sem az íny nem károsodik, éppen ezért használata akár ínyproblémák mellett is lehetséges.

A Mirawhite Oxygen fehérítő rendszer nem károsítja a fogtöméseket.

A Miradent fogfehérítő toll által elért fehérítő hatás tartósabb, hiszen a gél nem károsítja a fogzománcot. Ezzel szemben a hidrogén-peroxidos fehérítők durvává teszik a fogfelszínt, amin sokkal könnyebben megtapadnak az elszíneződést okozó, étel-, italfogyasztás vagy dohányzás során felszabaduló részecskék.

A Mirawhite Oxygen olyan biztonságos otthoni fogfehérítő rendszer, ami képes akár 5 árnyalattal fehérebbé tenni a fogakat – peroxid nélkül!

A könnyen kézbe vehető és egyszerűen alkalmazható fogfehérítő toll használata könnyű, még a fogközökben, fognyak területén, szemfogak környékén is.

Összetevők: Propylenglycols, polyglycols, 16%; carbamide peroxide, aqua.

Az 40/2001. (XI. 23.) EüM rendelet értelmében a terméket csak 18 éven felüliek használhatják!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Használja a kívánt fehérség elérése érdekében naponta maximum 2 alkalommal, lehetőleg a reggeli és az esti fogmosást követően. Ecsetelje be fogait a Miradent Mirawhite fogfehérítő toll applikátorával, majd várjon 8-10 percet és öblítse ki a száját.
A fehérítő hatás csak élő fogfelszíneken jelentkezik (koronán, héjakon, fogtöméseken alkalmazva nem). Az eredmény 14 nap elteltével jelentkezik.

 

A FOGAK ELSZÍNEZŐDÉSÉNEK OKA

Egyre többen vágyunk csillogóan fehér fogakra, hiszen a szép mosoly vonzó és önbizalmat ad. Azonban igazán fehér fogai csak a gyerekeknek vannak, ahogy egyre idősebbek leszünk, úgy válnak fogaink egyre sárgábbá.

A fogak sárgulásának, szürkülésének oka, hogy idővel a fogzománc veszít a vastagságából és egyre láthatóbbá válik a dentin színe, ami sárgás, barnás, szürkés színű is lehet.

A fogak elszíneződésének másik okozója a tea, kávé, vörösbor, illetve a dohányzás, szivarozás, melyek elszíneződést okozó részecskékkel töltik meg a fogfelszín mikrorepedéseit.

Ezeket a nanorészecskéket fogmosás során nem tudjuk eltávolítani a fogainkról, azonban a Miradent Mirawhite Oxygen fogfehérítő toll által előidézett oxidációs folyamat képes eltávolítani ezeket az elszíneződést okozó részecskéket, így mosolyunk ragyogóan fehérré válik.

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Ízesítés

Életkori ajánlás

18+

Kiszerelés

1,8 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Miradent MiraWhite Oxygen fogfehérítő toll” értékelése elsőként