Smilepen Whitening Strips (fogfehérítő csíkok, 14×2 db)

12 999 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 130 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: SPCWS Kategória: Címkék: ,

Leírás

A svájci gyártású SMILEPEN WHITENING STRIPS  fehérítő csíkok optimálisan alkalmazhatók az elszineződött fogak fehérítéséhez, vagy a fehérítő készülékekkel végzett fogfehérítés utógondozásaként.

A csomag 14×2 db fogfehérítő csíkot, valamint 1 db 5 ml-es fehérítő géltollat tartalmaz, melyek hatását csak néhány nap múlva érzékelhetjük.

Természetes fehérítőszert tartalmaz a kíméletes fehérítés érdekében. Használatával még azoktól a makacs elszíneződésektől is megszabadulhatunk amit a kávé- és teafogyasztás, valamint a dohányzás okoz. Fontos azonban tudni, hogy a fogak színét nem csak a felszíni elszineződések, hanem a zománc és a dentin tulajdonságai is befolyásolják. A szürke árnyalatai például hosszabb használat után sem változtathatók ragyogó fehér árnyalattá. Ha ellenőrizni szeretné a termék hatékonyságát, javasoljuk hogy első használat előtt készítsen képet (vaku használata nélkül!) a fogairól a későbbi összehasonlíthatóság érdekében.

Fontos! Első használat előtt győződjön meg arról, hogy nincs-e kezeletlen fogszuvasodása, vagy ínygyulladása. Ha nem biztos ebben, úgy mindenképpen konzultáljon fogorvosával.

A fehérítést követő íny- és fogérzékenység normális és átmeneti jelenség! A felmerülő probléma kezelésére használjon érzékeny fogak ápolására készült termékeket.

Kerülje a gél szembe jutását! Ha ez mégis megtörténne, azonnal mossa ki a szemét bő vízzel!

Ezt a terméket 18 éven aluliak nem használhatják!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

 fehérítő szalagok:

 1. Használat előtt kb.  fél órával mossa meg alaposan a fogát.
 2. Távolítsa el a fehérítő csíkokat a csomagolásról. Vegye le a fedőfóliát és ragassza a nagyobb csíkot a felső fogsorára.
 3. A szalagot az elülső metszőfogakhoz viszonyítva középre kell helyezni. Az ujjaival erősen nyomkodja a helyére a csíkot. Hajtsa a szalag kiálló részét a fogak hátuljára.
 4. A kisebb fehérítő csíkot az alsó fogsorán használja. Igazítsa közepére, majd simítsa el.
 5. A maximális hatékonyság elérése érdekében javasoljuk, hogy a szalagokat 1 héten át, napi 1 órán át alkalmazza.
 6. Az 1 óra letelte után távolítsa el a szalagokat és mosson fogat.

fehérítő toll használata:

 1. Mosson fogat megfelelő fogkrémmel.
 2. A fehérítő gél kinyomásához nyomja meg többször a toll végén található gombot. Első használat előtt többször, (akár 40-szer) annak érdekében, hogy a sűrű gél kijusson a tubusból.
 3. Egyenletesen és pontosan vigye fel a gélt a mosoly vonalában lévő fogak elülső felületére.
 4. Amennyire csak lehet, kerülje a gél érintkezését az ínnyel.
 5. 10–30 percig tartsa csukva száját. Ezalatt elvégezheti reggeli vagy esti rutin tevékenységeit.
 6. Öblítse ki a száját, és távolítsa el a maradék gélt.
 7. Javasoljuk, hogy 1 héten át, naponta egyszer alkalmazza a fehérítő tollat. Kérjük ne használja a terméket, ha allergiás a fehérítő gél valamelyik összetevőjére!

Összetevők:

Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Phytate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xylitol, Cellulose Gum, Sorbitol, Citric Acid, Sodium Hypochlorite, Mentha Piperita Oil, Menthol, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Punica Granatum Seed Oil, Limonene, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

A SMILEPEN termékcsalád tagjai:

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Ízesítés

Kiszerelés

28 db fogfehérítő csík (14 db alsó fogsorra, 14 db felső fogsorra)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Smilepen Whitening Strips (fogfehérítő csíkok, 14×2 db)” értékelése elsőként