BioXtra Baby babafogkrém 0-2

1 899 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 5425005120068 Kategória: Címke:

Leírás

A BioXtra Baby fogkrém (25 ml) segít megvédeni a frissen előbújó tejfogakat a szuvasodástól, miközben nem tartalmaz a gyermekek szervezetére káros anyagokat.

A BioXtra Baby fogkrém tejenzimekkel támogatja a baba szájüregének egyensúlyát, összetevői révén hatékonyan távolítja el a baba szájüregében keletkező bakteriális filmréteget (plakkot).

A fogorvosok ajánlásának megfelelően alacsony fluoridtartalmú, így nem kell aggódni a más forrásból való fluoridbevitel miatti fluorózistól. A fluorid megerősíti a fogzománcot, így a tejfogak ellenállóbbak lesznek a fogszuvasodással szemben.

A BioXtra Baby fogkrém nem tartalmaz mesterséges ízesítőanyagokat és színezékeket, cukrot, erős dörzshatású anyagokat, habosító szereket.

Finom gyümölcsös, alma-banán ízét hamar megszeretik a gyermekek.

2 éves korig a fogmosáshoz használjon BioXtra Baby ujjra húzható babafogkefét.

Származási hely: Belgium.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
0-2 éves kor között naponta egyszer, 2 éves kor fölött naponta kétszer mossa meg a gyermek fogait a BioXtra fogkrémmel. 6 éves kor alatt szülői felügyelet ajánlott minden fogmosáshoz.

 

MIÉRT FONTOS A TEJFOGAK ÁPOLÁSA?

Még mielőtt az első tejfog megjelenne, a kisbaba szájürege már ki van téve a bakteriális szennyeződésnek, hiszen az elfogyasztott cukrok és keményítő vagy a szülők nyála által a baktériumok hamar bekerülnek a gyermek szájüregébe. Ezek a baktériumok az előtörni készülő tejfogak egészségére is hatással lehetnek.

Habár a természet a nyál révén automatikus védekező mechanizmust fejlesztett ki, 12-18 hónapos korig a baba nyálának hatékonysága még nem elég erős. Valójában a nyálhoz köthető immunválasz csak a gyermek 5 éves korára éri el maximális erejét.

Ahhoz, hogy a tejfogak és a jövőbeli maradófogak is egészségesek maradjanak, a fogászati szakemberek azt javasolják, hogy már az 1. tejfog megjelenésétől el kell kezdeni a mindennapos szájápolás bevezetését.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

,

Javasolt használati idő

állandó

Ízesítés

Fluoridtartalom

nincs

Életkori ajánlás

0-2

Bio

nem

Kiszerelés

25 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BioXtra Baby babafogkrém 0-2” értékelése elsőként