Sztárok porcelán héjjal – Előtte-utána

A színészek, énekesek munkájuk miatt folyamatosan a kamerák kereszttüzében állnak, éppen ezért rengeteg időt és pénzt ölnek tökéletes megjelenésükbe. A vonzó külsőhöz természetesen az ápolt, egészséges fogazat is hozzátartozik, így a sztárok sokszor vetik alá magukat egy-egy esztétikai fogászati kezelésnek. A ragasztott porcelán héjak már évek óta a legnépszerűbb fogászati beavatkozások közé tartoznak Hollywood-ban, – most elmondjuk, miért.

Megan Fox mosolya előtte-utána.
Megan Fox mosolya előtte-utána.

MIÉRT PONT A PORCELÁN HÉJAK?

Mivel a pénz nem akadály, felmerülhet a kérdés, hogy a sztárok miért éppen porcelán héjakat ragasztatnak a fogaikra, miért nem koronával, fogfehérítéssel vagy fogszabályozással tökéletesítik a mosolyukat.

Nos, a válasz egyszerű, a porcelán héj ugyanis szinte minden esztétikai problémát képes megoldani egyszerre:

(X) hirdetés

– fehérebbé teszi a fogakat,
– megszünteti a fogak közötti réseket,
– korrigálja a szabálytalan dőlésű fogakat,
– megváltoztatja a fogak hosszát,
– tartós eredményt ad.

A pozitívumok mellé felsorakoztatható az is, hogy a porcelán héj készítésekor egyáltalán nincs, vagy csak nagyon minimális mértékben van szükség az eredeti fogak visszacsiszolására, így a természetes fog egy életen át megőrizhető.

 

A PORCELÁN HÉJAK KÉSZÍTÉSE

Hogyan is néz ki a gyakorlatban a porcelán héjak elkészítése? Először is a fogorvos mintát vesz a fogazatról, amit elküld a fogtechnikai laboratóriumba. A porcelán héjak kinézetének, formájának tervezésekor ma már számítógépes technológia is bevonható, így a végeredmény hajszálpontos és garantáltan kielégítő lesz a páciens számára.

(X) hirdetés

A fogtechnikai laboratórium a tervezést követően a minta alapján foganként egyesével elkészíti a porcelán héjakat, melyek milliméteres vastagságúak vagy kontaktlencse vékonyságúak is lehetnek. Fontos megjegyezni, hogy minél vékonyabb a héj, annál természetesebb hatást kelt, viszont annál jobban átüt alatta a fog eredeti színe.

Ha a héjak elkészültek, a fogtechnikus visszaküldi azokat a fogorvosnak, aki némi előkészítés, tisztítás és minimális csiszolás után egyesével felragasztja a héjakat a fogakra. A ragasztáshoz olyan erős ragasztót használnak, ami ellenáll a nyálnak, az elfogyasztott ételeknek, italoknak, szájvizeknek, fogápolási szereknek.

Amennyiben az elkészítést rendszeres ellenőrzések és mindennapos szájhigiénia követi, akkor minimum 10-15 évig nem lesz gondunk a porcelán héjakkal.

 

PORCELÁN HÉJJAL HELYREÁLLÍTOTT SZTÁRMOSOLYOK

Most pedig jöjjenek a képek, amik felérnek ezer szóval – egészen elképesztő átalakulásokat láthatunk a sztárok fogazatán. Fehérebb, szabályosabb, vonzóbb mosolyok, fiatalos, kellemes megjelenés. Erre vágyik mindenki, nemde?

Tulisa
Tulisa
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Emma Roberts
Emma Roberts
Cheryl Cole
Cheryl Cole
Cher Lloyd
Cher Lloyd
Blake Lively
Blake Lively
Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio
Item added to cart.
0 items - Ft