Megtaláltam a fogaimnak az igazit!

Nem is tudom, mióta keresem már, de most végre megvan. Érzem, hogy ő az igazi, ez első pillantásra szerelem. És ahogy még jobban megismerjük egymást, egyre inkább érzem, hogy elválaszthatatlanok vagyunk!

curaprox

Nem, kedves olvasó, nem egy tavaszi kalandomról lesz szó, hanem egy sokkal fontosabb kapcsolatról: új szerelmemről, a svájci fejlesztésű CURAPROX fogkeféről. Tudom, hogy a fogápolás nem éppen romantikus téma, sokan úgy gondolnak rá, mint egy kényelmetlen kötelességre, de ez megváltozhat! Ahogy én is rögtön belezúgtam a számtalan színben pompázó, gyengéd CURAPROX fogkefékbe, úgy te is megtapasztalhatod a fogápolás örömeit!

Lássuk az alapokat! A fogmosás célja a kártékony baktériumokat tartalmazó lepedék eltávolítása, de úgy, hogy közben az íny és fognyak se sérüljön. Utóbbi sajnos még mindig nem evidencia, hiszen sokan gondolják úgy, hogy az erős sikálás éri el a legjobb eredményt. curaprox5460Pedig a helyes fogmosási technikával és egy puha, de sűrű fejű fogkefével tehetünk a legtöbbet a fogaink tisztaságáért.

(X) hirdetés

Én épp ezért szoktam táncolni fogmosás közben! Ne nevess, nem viccelek. A sikálás és radírozás helyett inkább beteszek valami forró latin zenét, és hagyom, hogy a ritmus vezessen. A CURAPROX puha kefefejének és a stabil fogást biztosító, ergonomikus nyélnek hála a sérülésnek még a lehetősége sem merül fel. Így valódi kikapcsolódássá válhat a fogmosás!

Persze mindig oda kell figyelni a fogak és az íny találkozásánál található ún. ínyszéli barázdák és a fogközök alapos tisztítására is, hiszen ezeken a helyeken alakul ki leggyakrabban fogszuvasodás, ínygyulladás és később fogágybetegség is. A fogközök tisztítására én a CURAPROX fogköztisztítókat használom, az ínyszéli barázdát pedig kiválóan megtisztítja az említett CURAPROX CS 5460 ultrasoft fogkefe is, ami több mint 5400 ultrafinom CUREN® sörtéjének hála nemcsak kíméletesen, de alaposan is tisztít.

További információ, vásárlás: Sager Dental

(X) hirdetés

(X)

Item added to cart.
0 items - Ft