Ha gyümölcs lennél, mi lennél? BE YOU – express yourself!

Svájcból érkezett hazánkba a Curaprox BE YOU az új enzimes fehérítő fogkrémcsaládja, mely természetes úton mégis gyengéden fehéríti a fogakat, észbontóan gyümölcsös, hosszantartó friss leheletet biztosít.  Ezen felül még 100%-ban vegán is!

Az új Curaprox [BE YOU.] termékcsalád készítői tökélyre fejlesztették a mentol és a gyümölcsök frissítő ízharmóniáját.

A Curaprox BE YOU fogkrémek minden elvárásnak megfelelnek: védenek a fogszuvasodás ellen, hosszantartó friss leheletet biztosítanak, segítenek a fogérzékenység esetén, támogtják a nyáltermelődést, megelőzik az afták megjelenését, csökkentik a lepedéket, ápolják az ínyt. Mindezt az enzimnek, a hidroxiapatitnak és a gyógynövényeknek köszönhetően. Ezekben az újhullámos fogkrémekben található intenzív gyöngyök hűsítő mentolt rejtenek, továbbá fluoridot és növényi kivonatokat tartalmaznak. Az echinacea, az ördögcsáklya és az ázsiai gázló nyugtatja és regenerálja a nyálkahártyát, és az ínyt, plusz csökkenti is a gyulladást. A keserűnarancs-kivonat a káros baktériumok ellen nyújt védelmet.

A B5 provitaminsegít megőrizni a nyálkahártya nedvességtartalmát, támogatja az új membránsejtek kialakulását, csökkenti a gyulladást, és segíti a sebgyógyulást. A Curaprox [BE YOU.] fogkrémek alacsony abráziós értéküknek (RDA 50) köszönhetően még a fogzománchoz is gyengédek. Nem tartalmaznak SLS-t, triklozánt, de mikroműanyagot sem.

Mi is az az enzimes fogfehérítés?

Az enzimes fogfehérítés úgy működik, hogy a fogkrémben lévő glükóz-oxidáz enzim először hidrogén-peroxiddá, majd oxigénné alakítja át a cukrot, és ezen folymat során eltávolítja az elszíneződéseket és a fogfelszíni foltokat. A fogkrém Prestige Sparkling Blue® optikai fehérítője pedig visszatükrözi a kék fényt, így használatával a fogak még fehérebbnek látszanak.

6 íz, hatféle örömforrás

A rising star fogkrém a lédús grapefruit és a revitalizáló bergamott erejével ébreszt. A pure happiness az őszibarack, sárgabarack, borsmenta és a fodormenta kombinációjával dobja fel a napod. A candy lover az édes görögdinnye és frissítő mentol ízével hat az érzékeidre. A challenger az alkoholmentes gin tonic, datolyszilva és boróka mixszel ráz fel. A daydreamer a szeder és az édesgyökér párosával csábít ábrándozásra. Az explorer fogkrém az alma, aloe vera, borsmenta és mentol keverékével visz el egy kalandos íz utazásra.

Reméljük, kedvet kaptál ahhoz, hogy még jobban megismerd ezeket az imádnivaló fogkrémeket és a színben hozzájuk passzoló Curaprox CS5460-as fogkeféket. Kezd színesen a reggelt a Curaprox [ BE YOU. ] fogkrémekkel, és add át magad az egyedülálló fogmosási élménynek!

Bővebb információ: www.sagerdental.hu

(X)

 

Item added to cart.
0 items - Ft