Terhesség alatti fogpótlás

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #22264 Reply
  Ildikó
  Vendég

  Tisztelt Hölgyem/Uram!
  A terhesség és a szülést követő 90nap időtartam alatt kedvezményes/ingyenes szolgáltatások is igénybevehetők. Mint a fogpótlás is. Azt kérdezném,hogy ez teljesen ingyenes,vagy kedvezményes? A fogorvosi költségek ingyenesek s maga a pótlás költségtérítéses,vagy abból is jár kesvezmény? Kérem legyen szíves részletesen tájékoztatni,hogy mi jár ingyenesen és mi kedvezményesen egy (5tagú) fogpótlás,híd elkészítésével kapcsolatban ezen időszak alatt.
  Válaszát előre is köszönöm!

  #22301 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Ildikó!

  Az Ön által említett kedvezmények TB-s fogászati ellátás keretein belül vehetőek igénybe, ezért kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebb eső körzeti fogorvost, ő tud részletes felvilágosítást és pontos árajánlatot adni a kívánt fogpótlással kapcsolatban.

  Kellemes napot és jó egészséget kívánunk! 🙂

  #33508 Reply
  senon
  Vendég

  jo napot! 4-5 hetes tershesegem van 14 db fogpotlasom lenne de nemtudom hogy lehet e csinalni ilyen fajtaju beavatkozast vegezni ebben az idoszakban?

  #33521 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Senon
  Az első trineszter érzékeny időszak, mind a mama mind a baba számára, fogpótlások esetében okvetlen szükséges diagnosztikai vizsgálat, mely állapotára tekintettel a várandósság ideje alatt mellőzendő. Amennyiben lehetséges a pótlások elkészítésével türelemre intenénk
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Terhesség alatti fogpótlás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft