Tályog

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #33108 Reply
  Betegfog
  Vendég

  Tisztelt Doktorúr!
  Rettenetesen szègyellem magam, de szüksegem van egy szakertöre. Leszogezném, hogy rettegek a fogorvosoktól, gyermkekkoromban egy ittas fogdokihoz kerültem, aki ôsszevágta az inyem.
  Van egymás mellett kèt nyitott fogcsonkom… má nem is rendes fogak, mert rendszeresen letörnek. Fogoval sem lehet szerintem megfogni(az egyik egy abbamaradt gyôkérkezelés, a fogàsz elutazott, és elfelejtett visszahivni) Mivel rendkivül csúnyák(természetesen mosom rendepszeresen) nem mentem vele soha orvoshoz. Most viszont szerintem talyog alakult ki körülöttük..) Nagy, puha. Kiszúrtam(tudom nem szabadna) kis genny jôtt ki, de ugyanakkora maradt.
  Szeretném megkérdezni, higy Ön szerint elmehetek ezzel orvoshoz?(TB-m nincs, levelezö szakon vègezem az egyetemet) Megközelitöleg lehet tudni, hogy egy ilyen kezelés milyen àrban lehet?
  Köszönöm

  #33117 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Kérdező
  Okvetlen javaslom, hogy problémájával fogorvoshoz forduljon. Teljes szájüregi és diagnosztikai vizsgálatot javaslok, és a kezelések mihamarabbi megkezdését, szükség esetén a fogak eltávolítását, a sipoly ellátását.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Tályog
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft