szuvas,letört,hátsó

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #32384 Reply
  reni88
  Vendég

  Üdvözlöm! Sajnos letört a felső bal 7-es fogam negyede és nem foglalkoztam vele, így csak a fele van meg és szuvas már viszont nem mozog…Nem mondanám, hogy fáj mivel nem használom,de picit bizsergő-zsibbadó érzés.Csak másfél honap mulva fogad a fogorvosom. érdeklődnék, hogy mi a menete az ilyen fog kihúzásának.Nagyon félős vagyok így szeretnék tisztában lenni a körülbelüli menetével az eltávolításnak.
  Válaszát köszönöm

  #32404 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Reni
  Amennyiben a fog szerkezete engedi, a gyökérkezelés is lehetséges megoldás, egyéb iránt egy egyszerű foghúzás, mely korrekt érzéstelenítés mellett teljesen fájdalommentes
  Üdvözlettel

  #32451 Reply
  reni88
  Vendég

  Tiszteletem!
  Sajnos húzás lett a vége, és nagyon nehezen jött ki a 4gyökerű fogam. két napja szenvedek mert alig tudom kinyitni a szám…. a szájzár hány napig tarthat? hány nap után lehet tejes ételt fogyasztani ill munkahelyen emelni?

  #32465 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Reni88,
  Egyenlőre tejes étel fogyasztása tilos, melyet minimum egy hétig ne fogyasszon. A szájzár nem éppen jó hír, ezt érdemes lenne kontrolláltatni, amennyiben még fennáll, és nem érzi a tünetek csökkenését.
  Emelni ha fájdalomérzet van, egyenlőre még ne emeljen. Fokozott szájhigiénés protokoll tartása, és fizikai kímélet javallott, valamint érdemes lenne kontrollvizsgálatra jelentkeznie.
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: szuvas,letört,hátsó
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft