Nyelv

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #32366 Reply
  Emese
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr!

  Október óta a nyelvemen kéthetente elváltozások jönnek létre, ez azt jelenti hogy a nyelvem felén a felső réteg a fehér réteggel eltűnik és a nyelvem fáj, néha begyullad ezután fokozatosan visszatér a réteg. Pár napja két apró csomót is találtam benne, a torkomon hátul halvànysárga és bőrszínű kinövések vannak, olyan mintha afta lenne csak ezek már hónapok óta ott vannak, a mandulámon is. Eddig ezt a gluténérzékenységemre fogták viszont szerintem más lehet a háttérben.
  Kérem adjon tanàcsot mi lehet ez, mert nagyon meg vagyok ilyedve, a szájrák valamilyen formájától félek. 19 éves vagyok, nem iszom, nem dohányzom, egészséges életmódot folytatok.

  Válaszát előre is köszönöm
  Emese

  #32373 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Emese,
  Konzultációt javasolnék, ahol megvizsgáljuk az érintett területet, tüneteket, és átbeszélünk a diagnózis felállításához szükséges minden sorban jelentkező tünetet. Ezt valóban okozhatja a glutén érzékenység, de egyéb más lehetőségek is adódhatnak.
  Üdvözlettel:

  #32383 Reply
  Molnár Lászlóné Erzsébet
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr! A nyelvem szúr, éget, fáj. A kezemmel szét enyhén szét nyílik. Piros,be van gyulladva. /mintha erős paprikát ettem volna./ Mit kellene tennem? Én 78 évemet betöltöttem, 5 éve műtöttek rossz indulatú rákkal /petefészek/ 6 Kemót kaptam. Ezen a területen rendben vagyok! Mit javasol?

  Válaszát előre is köszönöm: Erzsébet

  #32403 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Erzsébet
  Látatlan erre a problémára válaszolni nehéz, okozhatja érzékenység, allergia, gyulladás. Javasolnék egy szájüregi vizsgálatot, melyre magával hozza aktuális leleteit és a jelenleg szedett gyógyszerek listáját.
  Üdvözlettel

  #32453 Reply
  Molnár Lászlóné Erzsébet
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm a válaszát. Mivel legközelebbi Fogászati Ambulancia nekem Pécs, így ott szeretném a szájüregi

  kivizsgálást kérni. Köszönettel: Erzsébet.

  #32466 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Erzsébet,
  Nyilván Ön dönt, hol történjék a kezelése. Keresse fel az ön számára szimpatikus rendelőt, Jobbulást kívánunk
  Üdvözlettel:

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Nyelv
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft