Mit javasol a több ideje fennàlló fogíny gyulladásra?

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #22537 Reply
  Földvàrszki Anita
  Vendég

  Üdvözlöm! Mitöl lehet,hogy fogkō leszedese utan is az egyik fogam mellett piros az ìnyem? Sokmindent hasznaltam ra valamit segitett de nem sokat,verezni nem mindig szokott hozzateszem! Mit ajanl?! Vitinne kapszulaban gondolkodtam,az jo lehet ra? Antibiotikum esetleg? Varom valaszat! Tisztelettel!

  #22539 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Anita,
  Örülök, hogy ilyen körültekintő a fogazatával kapcsolatban.
  A szájüregi problémák jelentős részét baktériumok okozzák, melyek számtalan módon kerülhetnek a szánkba, és örömmel időznek a fogköveken.
  Fogkő nem csak látható felszínen található a szánkban, sok esetben az íny alá is bekúszik, és ott bizony okozhat ilyen problémát. Ha Ön gyakran tapasztal még fogkőeltávolítás után is ilyen tüneteket, akkor valószínűleg íny alatt van a probléma..
  Antibiotikumot én első körben nem javasolnék… A Vitinne kapszula sem hatékony segítség folyamatosan ismétlődő panaszok esetén.
  A fogíny problémáját leghatékonyabban a paradontológus szakorvos kezeli, ő alaposan megnézi az érintett területet, kitakarítja az íny alá került baktériumot, és fogkövet, hosszútávú megoldást tud nyújtani.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Mit javasol a több ideje fennàlló fogíny gyulladásra?
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft