Milyen dudor lehet?

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #28393 Reply
  Harmati Árpád
  Vendég

  Segítsegüket szeretném kérni, panaszommal kapcsolatosan.

  Jeleneg külföldön tartózkodok, legközelebb május környékén tudok haza látogatni, tanácstalanságomban és ilyedségemben fordulok önökhöz. Az itteni orvosok sem tudnak megnyugtató választ adni nekem, ezert is fordulok önökhöz remenykedve, hogy egy fénykép segítségével tudnak nekem segiteni diagnózist felállitani, legalábbis megnyugtatni a félelmem felől.

  Február 13 án vettem észre a számban egy dudort ami elég fájdalmas volt. Lehet hogy régebb óta ott lehetet, nem igazán figyeltem nyár óta,( akkor voltam utoljára fogorvosnál ) panaszom sem volt egészen az aznapi esti vacsoráig. Ahol olyan érzes volt mintha megégettem volna éles hirtelen jelentkező és utána enyhén tompán fájó. Aznap este idegen érzet volt a szájüregem azon részén nyelesnél, érzékeny volt.

  Az érzékenység azóta csillapodott, evésnél néha jelentkezik függően azvetel allagától és a dudor sem múlt el. Nagyon aggódok és a legrosszabra gondolok már nyugtalanságomban, hogy nehogy daganat legyen. (dohányzok)
  Folyamatosan figyelem, öblögetek, próbálom tisztán tartani. De javulást eddig nem tapasztam.

  Kétsegbe esetten jutott az eszembe ez a fajta segítség kérés. Amennyiben fénykép alapján tudnak segíteni nekem átmenetileg, amig haza nem jutok, kérem önöket, válaszul egy illetékes személy e-mail címét eljuttatni nekem valaszul, amire el tudom küldeni a készített fenyképet.

  Köszönettel!
  Árpád

  #28406 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Árpád,
  Sajnos egy fénykép láttán sem tudunk Önnek konkrét választ adni. Tumorra első körben nem gyanakodék, viszont fogröntgen felvétel készítését javasolnánk. Tünetei leírása alapján inkább tájogra gyanakszunk, mely a foggyökérkezelésével orvosolható, amig ez meg nem történik a dudor vélhetően érezhető lesz. Diagnosztikai és fogászati vizsgálatot követően válik egyértelművé a probléma, majd ez után adható kezelési javaslat.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Milyen dudor lehet?
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft