korona alatti fogfájás

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #27327 Reply
  Kabácsné Sulcz Ágnes
  Vendég

  JÓ estét kívánok!

  Napok óta borzalmasan fáj jobb oldalon alul felül az ínyem,szerintem a korona alatt a fogak is .Voltam a doktornőnél aki készitette a koronát,de röntgen nélkül nem akarja elkezdeni a kezelést.
  Tíz éve lett mindkettő kész,de három évvel ezelőtt szintén fájdalom végett az alsót el kellett távolítani,egyik fogat kihúzni,egyiket gyökérkezelni,aztán új ragasztott fogsor.
  nem szeretném hogy megint le kelljen szedni,ráadásul alsó felső.
  MOst szedek VITINNE kapszulát,öblögetek PARODONTAX szájvízzel,ecsetelem GLYCOSEPT oldattal,szoktam ráfújni TANTUM VERDE-t,de nem segit semmi, nagyon fáj.
  Ráadásul a jobb oldali orrlukból bűzös sárgásfehér váladékot fújok. Fáj az egész jobb oldali arcom még a szemem is.
  Ez még semmi!Daganatos beteg vagyok,október 31-én vettek ki a bal mellemből egy invazív csomót,és 19-én kezdődik a kemo,utana sugár.Nem tudom hogy ezek alatt a kezelések alatt lehet-e fogászati kezelés? Vagy egyáltalán ilyen tünetek mellett elkezdik-e a kemót?
  Hát ilyen sok kérdésem van,nagyon ki vagyok bukva,nem elég a rák,még ez a fogbaj is most jött. Előre is köszönöm a válaszát. 50 éves leszek márciusban,hátha lényeg a kor is .

  Tisztelettel: Kabácsné Sulcz Ágnes

  Mégegy kérdés,jó a hideg vizes borogatás rá,mert én úgy érzem kicsit enyhiti,de nem szeretnék rosszat csinálni, bár ettől rosszabb már nem lehet!

  #27336 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Agnes
  Sürgős diagnosztikai vizsgálatot és a fogak kezelését, szükség szerinti eltávolítását javaslom, lehetőleg meg a kemoterápiás kezelések előtt.
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: korona alatti fogfájás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft