Korona

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23822 Reply
  Cristian Katona
  Vendég

  Tisztelt doktor Ùr/Nő
  Azt szeretnèm kèrdezni hogy a felső jobb oldali bölcsessèg fogam utàn hiànyzik sajnos 3 fogam ami helyère èn ès fogorvosom legjobb megoldasnak 3 implantàlt fogat làttunk a legjobbnak de sajnos a CT eredmènye azt mutatta ki tùl vèkony a csont ès nem lehet implantàlni ès ugyan ez a helyzet alòl is mindkèt oldalon annyi külonbsèggel hogy a bölcsessèg utàn 2 hianyzik nem 3.A doktor ùr azt mondta mivel mèg fiatal vagyok a kivehető fogakhoz(28) nem szokàs de hogy akkor a hìd marad a bölcsessèg fogakhoz rögzìtve,a különbsèg annyi hogy az időtartam 10-15 èv helyett csak lehet fele lessz.
  Ön szerint lenne e valami màs megoldàs vagy ez a vègső leszàmìtva a csontpòtlòs operàciòt.
  Ès mèg annyit hogy az első fogaimra most került 2 korona es fèlek ràharapni vele bàrmire, pl almàra nehogy leessen a korona a fogakròl,( 2 első fog es a melletti 2 egèszsèges lecsiszolt fogakhoz vannak rögzìtve,mind külön àllò a könnyebb tisztìtàs èrdekèben) ez az èrzès azèrt van mert mèg ùjjak ès majd megszokom ?

  Köszönöm vàlaszàt
  Tisztelettel Krisztiàn

  #23827 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Krisztián,
  Manapság már vannak olyan korszerű megoldások, mely a szakma szabályainak szigorú betartásával is lehetővé teszik az implantátumok behelyezését, szükség esetén csontpótlással.
  A fogára felhelyezett koronák egy harapás alkalmával nem esnek le, megfelelő előkészítést és végleges beragasztást követően nyugodtan használhatóak. A pótlások viselését meg kell szokni a pácienseknek, de tapasztalatunk szerint a páciensek hamar megszokják.
  Amennyiben úgy gondolja örömmel megnézzük CT felvételét, és egy díjmentes konzultáció keretein belül megbeszélhetjük a lehetőségeit is.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Korona
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft