Kellemetlen szag

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #18196 Reply
  Fq
  Vendég

  Szép napot,
  Olyan problémával fordulok önökhöz, hogy egy ideje kellemetlen lehelettel szenvedek. Nem mindig van jelen, néha.jobban máskor.kevésbé azonban a mai nap erösebb.mint eddig, mostmár kibirhatatlan.
  A bölcsességfogaim elkezdtek nöni ám még.egyik sem szurta át a foginyemet.
  Ma sikerült rájönnöm, honnan van a rossz szájszag/száj iz. A leghátso fogam és a (még nem látszodo) bölcsességfog között büzlik igy. A Amikor ma ovatosan benyultam a fogam mögötti inyhez, hogy megnézzem, feljebb jött-e már a.bölcsessségfogam, az ujjamon az a jellegzetes szag érzödött. Mi okozhatja ezt? A megduzzadt iny alá szorult ételmaradék kezdett megbüdösödni (rendszeresen mosok fogat,ügyelek a szájhigiéniára) vagy ennél.komolyabb a baj? Lehetséges hogy maga a fog indult romlásnak és annak van szaga? Vagy a mellette lévö fogam (ami tömött) lehet a ludas? Nyilván látatlanban nehéz megmondani de talán abban segithetnek, hogy mit várjak, mi fog történni amikor elmegyek fogorvoshoz? Mire számitsak?

  #18198 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Fq! A kellemetlen szájszagot indukálhatja az említett bölcsesség fog körüli gyulladás, de lehet túlságosan sok fogkő, vagy egyéb emésztő szervi probléma is. Mindenképpen érdemes tisztázni az okot, mert a tünet valamilyen szervi elváltozásra, problémára utal. A fogorvos várhatóan megröntgenezi a a bölcsesség fogat, hogy van e valami probléma az áttöréssel. Lehet hogy segít kibújni a fognak egy kis vágással, lehet h nem csinál semmit, és lehet hogy javasolja majd a fog eltávolítását. Ez a b fog elhelyezkedésétől függ. Sok sikert, Üdvözlettel Vdent

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Kellemetlen szag
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft