ínygyulladás

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #21133 Reply
  Kiss Edina
  Vendég

  Üdvözlöm!
  Panaszom a következő. 2egymás melletti fogam húzták. (jobb alsó bölcsesség majd 1 hét múlva,a már gyökérkezelt jobb hátsót.)A doktornőtől nem kaptam rá semmit. Erőteljesen begyulladt, és iszonyatosan fáj.Szerencsére találtam egy nagyon jó magánorvost. Ő ezeket írta rá :
  -curasept 220 napi 5* ,1teljes percig, majd egy ezzel átitatott tisztító pálcikával a fog helyét áttörölni(a lyukba behelyezni)
  -Dalacin reggel, délben, este
  Közte gyomorvédő(probium6+inulin), a fájdalom enyhítésére pedig algoflex.
  Kérdésem a következő :
  Egyre jobban fáj, főleg miután a pálcikával kiszedem a „csunyaságot”. Semmilyen fájdalomcsillapító nem akar használni a flectort leszámítva, azt viszont úgy tudom nem szedhetem hetekig. Ön szerint mikorra várható ezek mellett a javulás?(tegnap kezdtem el a kúrát) Milyen fájdalomcsillapítót ajánlana?Mit tehetek még esetleg a gyorsabb gyógyulás érdekében? És hogy a curasept 5*-i használata mellett jó -e ha fogínyvérzés elleni fluoridos paradontaxxal mosok napi 3* fogat?
  2hete szenvedek vele, már fáj a torkom és a fülem is, alig alszok, teljesen kétségbe vagyok esve!
  Válaszát előre is Köszönöm!

  #21135 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Edina!

  Ha pálcikával eltávolítja a gyógyulást elindító szövetet, sosem fog gyógyulni, csak rosszabbodik. TILOS a sebbe nyúlni bármivel, csak puha fogkefével szabad a környezetét tisztítani. Felpiszkált sebbel semmiféleképp ne öblögessen. Menjen vissza minél hamarabb a fogorvoshoz, hogy kitisztíthassák, és kialakulhasson egy tisztességes véralvadék, amely beindítja a hámosodást. Így hiába szed bármit, az csak a szövődményeket gátolja normális sebgyógyulás mellett.

  Üdvözlettel Sanoral Klinika

  #21158 Reply
  Ivánné M.Gyöngyi
  Vendég

  Üdvözlöm
  A panaszoom a következő egy hete bevan gyuladva a fogínyem minden fogmosásnál vérzik és fáj öblögetem Corzodil lal de nem használt mit lehetne vele kezdeni?
  Köszönöm a válaszát előre is

  #21167 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Gyöngyi!

  Lehet, hogy egy kis fogkő akadályozza a gyógyulást, amelyet a fogkefe nem tud eltávolítani. Ezért szükség van a professzionális tisztításra, és egy kis segítségre, hogy megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb tisztítási eszközöket. Keressen meg egy dentálhigiénikust.

  Mi is szeretettel várjuk!
  Üdvözlettel Sanoral Klinika

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: ínygyulladás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft