Implantátummal kapcsolatos kérdés

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23574 Reply
  M. Martin
  Vendég

  Tisztelt Dr. Úr!
  Egy hónapja voltam implantátumot csináltatni. 2 darabot. Semmi problémám nincs azóta nem fáj meg ilyesmi. Viszont úgy lett megoldva, hogy nem kellett vágni illetve összevarrni az ínyemet. Tehát meglett csinálva és le lett zárva a két lyuk kettő csavarral. Klipszet kell viselnem fél évig mire becsontosodik. Na most a problémám az lenne, hogy ezek a csavarok hiába lettek meghúzva eddig hétről, hétre kilazulnak. Kiesni nem tudnak mert rajta van a klipsz, be van ragasztva mindig. A fogorvosom aki csinálta azt mondta mindig legyen rajta sose hagyjam beragasztás nélkül. Hetente rá nézett eddig nem mondott lenne bármi probléma is. Tett rá szövet ragasztót, ellenőrzött. Szóval az lenne a kérdésem mennyire normális az, hogy laza a csavar? Igazándiból nem zavar meg ilyesmi. Mindig ellenőrzöm jól áll e. Megigazítom ha kicsit kintebb jött. De az is lehet csak azért van nálam ilyen probléma mert nem az ínyem alá lett elrejtve. Csak attól félek, hogy esetleg azért jön ki mert nem fogadja el a szervezetem, nem értek hozzá.
  Válaszát előre is köszönöm.

  #23591 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Martin,
  Kérdését továbbítottak szakorvosunk részére, aki a holnapi nap folyamán választ ad kérdésére.
  Üdvözlettel

  #23612 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Martin,
  Rendszerünkben ezt a megoldást (ínyformázó csavarra kivehető pótlást) nem alkalmazzuk. A csavar gyakori kilazulása fokozza annak az esélyét, hogy az kilazult ínyformázó csavar mechanikai irritációja és az esetlegesen kialakuló bakteriális felülfertőződés jelentősen ronthatja a beavatkozás sikerességét.
  Üdvözlettel:

  #23617 Reply
  M. Martin
  Vendég

  Köszönöm a választ!
  Az igazság az, hogy mikor megvan húzva érzem, hogy feszül, fáj. De nem tudom miért lazulhat ki. Kisebb a csavar mint a a fúrt menet? A Dr. úr már több 100 implantáción van túl, csak ért hozzá. Azért visszamegyek hozzá megérdeklődni mi a helyzet, és mit lehetne tenni. Nem akarom baj legyen.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Implantátummal kapcsolatos kérdés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft