Implantátum utáni fogsor

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #47337 Reply
  Lajos56
  Felhasználó

  Kb2 hónapja van meg az új fog sorom ,beültettek 4 implantátumot alul 2 jobb oldalt 2 bal oldalt meg elöl van 5 fogam erre ment az alsó fogsor, fent voltak fogaim arra épül a felső fogsor. Alul azon az 5 ön volt régi korona sokáig úgy ettem tehát kétoldalt nem volt alul évekig kb 7-8 évig. Most már van így alul felül de enni nagyon vigyázva kell enni ,mert úgy megharapom általában bal oldalon a nyelv alatti lágy részt ,hogy 3-4 napig alig merek enni is de néha jobb oldalon is. Mi ennek az oka ? Mintha nem férne a nyelvem a fogaim között. Vagy nem jó a fogaim dőlés szöge ? Azt mondta aki csinálta szokni kell de már 2 hónap alatt meg kellet volna szokni, Nem ? Már annyi fájdalmat okozott ,hogy inkább kivetetem es nem lesz fogam alul. Kérem a válaszát .

  Tisztelettel Lajos56

  #47345 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Lajos!

  Valóban idő kell a megszokáshoz. Javasoljuk, hogy keresse fel ismét kezelőorvosát, vélhetően korrigálni kell a fogpótláson. Semmiképp ne hagyja veszendőbe menni a beültetett implantátumokat és fogpótlásokat, hiszen a rágás minőségét csak a teljes fogazat garantálja!
  A fogpótlás korrekcióját követően elképzelhető, hogy egy-két hétig még lesznek panaszai. azonban ezt követően a probléma magától megszűnik és kellemetlenség nélkül viselheti fogpótlásait.
  Sikeres kezelést kívánunk!

  • A hozzászólás módosításra került: 1 year, 7 months telt el-Fresh24 Dental.
  • A hozzászólás módosításra került: 1 year, 7 months telt el-Fresh24 Dental.
  #47348 Reply
  Lajos56
  Felhasználó

  Köszönöm a válaszát ,de ezt csak úgy nem lehet állítgatni hisz ez fel van ragasztva a fogakra az implantátumra azt nem tudom , hogy rögzítik akkor ez már eldobandó az egész. Több mint 2 milliót fizettem érte. Tistelettel Lajos !

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Implantátum utáni fogsor
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft