implantátum

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #28479 Reply
  Stefanik Vilmos
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr!

  Jobb alsó 6-os fogam implantált. Szeptemberben történt meg a korona ráhelyezése, csontpótlás nem volt szükséges. A beültetés sikerült.

  Kb. két hete a jobb első egyes fogam pótlásaként, került implantátum.Ezzel egy időben csontpótlás is történt. (Korona majd ugye később.) Jól bedagadt az arcom. Azóta ez gyógyulóban van. Viszont a jobb 6-osom környékén néha mintha minimális fájdalmacskát éreznék néha. Az implantátum nem mozog, körülötte nincs begyulladva. Enni ugyanúgy tudok vele mint eddig. Lehet ez összefüggésben esetleg azzal, hogy a legutóbbi beavatkozás után keletkezett duzzanat (gyulladás) lehúzódott? Néha mint ha a torkom is kicsit érezném. (Azért írom ezeket mert nem fájdalom ez. Gyógyszert sem szedek emiatt.)

  Félelmem oka, hogy nehogy elveszítsem az implantált 6-os fogat.

  Mi lehet a megoldás? Esetleg magyarázat?

  Köszönettel

  #28489 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Vilmos
  Egzakt válasz diagnosztikai vizsgálatot követően adható.
  Beültetést követően 8-10 nap múltával kontroll vizsgálat szükséges. Javaslom említsd meg tüneteit fogorvosának, aki diagnosztikai vizsgálatot követően válaszol kérdéseire. Ettől függetlenül nem gondolom hogy implant vesztéstől kellene tartani. A duzzanat egy immunreakció, ennek érezheti meg a hatását
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: implantátum
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft