Huzas utani verzes

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #32420 Reply
  Peter
  Vendég

  Kedves DoktorUr!
  3 oraja huztak a jobb also 7es fogamat, racsodalkoztak, hogy 3 gyokere volt eleg nehezkesen is lehetett kihuzni. Kaptam ra gezt amit 25 percig tartottam rajta.
  Kerdesem a kovetkezo: meg mindig elegge verzik, ez normalis? Illetve olvasom itt-ott lehet bevenni fajdalomcsillapitot de ha nem ehetek ihatok akkor hogy lehetseges? Illetve kimondottan tejet nem szabad inni vagy pedig a spenot, krumplifozelek stb lehetseges-e? Koszonom szives valaszat!

  #32422 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Péter

  Az, hogy 3 óra múltán is nagyon vérzik, nem szerencsés. A gézre erősen harapni kell, ez állítja el a vérzést. Fájdalomcsillapítót vehet be természetesen, és ihat is vizet hozzá.
  Semmiféle tejtermék, vagy tejes/tejfölös étel, húsleves fogyasztása nem javallott. Tehát sem spenótot (tejfölös habarással), sem krumplifőzeléket nem ehet, sem semmi olyan ételt, melynek elkészítéséhez tejterméket használnak fel. A száj tisztán tartása is nagyon fontos, kiemelt figyelmet kell fordítani a sebre. Öblögetéskor nem zubogtathat, a sebkörnyéket csak nagyon óvatosan mossa. A vérdugóra vigyázni érdemes, hogy az a sebből ne essen ki, rágni is a másik oldalon javasolt.
  A vérzés végett, ha nem csillapodik, javaslom jelentkezzen kezelőorvosánál
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Huzas utani verzes
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft