gyökérkezelés

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #33774 Reply
  Csilla
  Vendég

  Kedves Dr. Úr!

  Szeretnék segítséget kérni hogy mennyire normális hogy a gyökérkezelésem után nem használnak a fájdalom csillapítók? Már 3 féle gyógyszert próbáltam egyik erősebb mint a másik de csak néhány percnyi megkönnyebbülésben van részem és újra el kezd fájni.
  Tegnap reggel lett gyökérkézelve egy hátsó fogam be volt egy kicsit gyulladva de az érzéstelenítő használt nagyon minimális fájdalmat éreztem. Elég sokáig dolgozott rajta az orvos mert elég nagy ezért nem gondolom hogy maradt benne ideig. A kezelést viszont nem ő kezdte el ha nem belvárosban az ügyeleten utána viszont semmi bajom nem volt csak minimális fájdalom és a gyógyszer is használt. Már 2x beszéltem a rendelővel természetesen csak asszisztenssel és csak azt mondják legyek türelmes de már nem igazán bírom gyógyszerezem és jegelem is de ma már dolgozni se tudtam be menni. Szerintem holnapra se lesz jobb ha nem tovább kell szenvednem a következő időpont jövőhét szerdán lesz de Én addig nem bírom ki. Mit javasol menjek el előbb orvoshoz? Vagy csak legyek türelmes továbbra is? Már azon vagyok jobb lenne kihúzni .
  Köszönöm a segítséget.

  #33791 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves CSilla
  A fájdalom oka vizsgálandó. Javasolnám a soron kívüli vizsgálatot, és egy diagnosztikai felvétel készítését. Ha lehetőség van rá fogászati CBCT diagnosztikai vizsgálat lenne a legmegfelelőbb. Fontos lenne tudni, miből is ered a fájdalom, pl.: meglett e találva minden gyökércsatorna?
  Ezen vizsgálatokat követően lehet dönteni a fog sorsáról, és annak kezelési módjáról.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: gyökérkezelés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft