Gyökérkezelés

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #28012 Reply
  Judyit
  Felhasználó

  Tisztelt Dr.Úr/Nő!!

  A kérdésem a következő lenne : Csütörtökön délelőtt gyökérkezelték,majd betömték (szerintem ideiglenes és ez volt a legelső gyökérkezelésem) az elülső jobb metszőfogamat ami sajnos nem volt jó állapotban… Ma reggelre megszűnt a fájdalom,viszont helyette nagyon bedagadt a felső ajkam,mostanra 37.8as hőemelkedésem van és az arcom felé kezd terjedni a duzzanat.Az érdekelne,hogy ha hétfőig nem lesz jobb akkor menjek vissza az orvosomhoz vagy várjam meg smíg magától kifakad?? Szép nagy a duzzanat az arcom is eltorzult tőle,nehezen beszélek.

  Várom szives válaszát

  Tisztelettel: Gy.Judit

  #28024 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Judit
  Ilyen esetben soron kívüli orvosi ellátás szükséges. Mihamarabb keresse fel fogorvosát. A tünetek fokozódása esetén a fogászati ügyeletet
  Üdvözlettel

  #28026 Reply
  Judyit
  Felhasználó

  Köszönöm válaszát…Szerencsére ma délután kifakadt és szépen lassan vusszahúzódik a duzzanat…A gyökérkezelések ezzel járnak? Erre készüljek???Borogatás.mennyire jó ötlet??

  #28029 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Judit
  A gyökerkezelesek nem járnak ilyen utólagos tünettel. A tályog kifakadását követően megkönnyebbül, a duzzanat vissza húzódik, de ennek forrása vizsgálandó és kezelendő
  Üdvözlettel

  #28032 Reply
  Judyit
  Felhasználó

  Köszönöm válaszát!

  Péntek este jegeltem a fogamat kívülről.Lehetséges hogy esetleg attól durrant be ennyire az ajkam és terjedt majdnem a szememig?Ma elmegyek az orvosomhoz megnézetni és jelzem a problémát.

  #28049 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Judit,
  Nem hinném, hogy a jegelés okozta a tüneteket. Forduljon kezelő orvosához
  Üdvözlettel:

  #28063 Reply
  Judyit
  Felhasználó

  Köszönöm válaszát.Igen elmentem,megnézett és azt mondta h teljesen normális nem kell megijednem.Csak jegelést mondott semmi mást.

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Gyökérkezelés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft