Gyökérkezelés

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #27839 Reply
  Csajkovsky Tímea
  Vendég

  Jó napot ! Lenne pár kérdésem a gyulladt fogammal kapcsolatban,mivel nagyon félek a kezelési eljárásoktól. Az egyik fogam már be volt 1x tömve,azonban a tömés kiesett,és mivel gondoltam,hogy nem fáj,2-3 hónapig lyukasan hagytam. Mostanra teljesen begyulladt egészen a yyökerekg. Ha hozzáèrek már akkor nagyon érzékeny,naponta lüktet,fáj borzasztóan,fel van dagadva az arcom is kicsit,mivel az állkapcsomnál van az a fog.Tegnap rászántam magam ès elmentem fogorvoshoz,ahol a röntgenfelvétel alapján be is bizonyosodott a dejtésem a gyulladással kapcsolatban.A doktorúr gyökérkezelést ajánlott,de mivel most megfáztam,a kezelést 1-2 héttel eltoltuk.A kérdésem pedig az lenne,hogy az érzéstelenítő injekció hat e ilyen gyulladásos esetben,ha igen akkor 100%ra elérzésteleníti? Ha fájna,kérhetek 2 injekciót is? Az igazság az,hogy nekem régen csináltak gyökérkezelést egy másik fogammal,és nekem úgy rémlik hogy azt az injekció ellenére is borzasztó fájdalmakkal ültem végig,sírtam is.És mivel ilyen tapasztalataim vannak ezzel kapcsán,lenne valami más módszer,ötlet,tanács vagy javaslat amit esetleg tudna nekem ajánlani? Várom válaszát köszönöm előre is.

  #27849 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Timea
  Gyulladásos esetekben a további fájdalmak elkerülése érdekében a beavatkozás előtt gyógyszeres terápia lefolytatása javallott.
  Korrekt érzéstelenítés mellett a kezelés teljesen fájdalommentes, amennyiben a beavatkozás során érzékenységet tapasztal jelezze kezelőorvosának aki természetesen tud további érzéstelenítőt adni
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Gyökérkezelés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft