gyökérkezelés

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #11985 Reply
  Ingrid
  Vendég

  Tisztelt Doktor úr!
  4napja volt gyökérkezelésem, akkor azt mondta a fogorvos, hogy nincs nagy gyulladás, szépen kezelhető a fog. Tegnap azonban el kellett mennem, hogy újra kitisztítsa, mert lüketett illetve érintésre fájdalommal reagált. Újra kitisztították és mondta az orvos, hogy az egyik csatorna még gyulladásban volt. Újra ideiglenes gyógyszeres tömés… azonban a nyomási érzékenység kevésbé ugyan, de még fennáll, illetve néha zsibbasztó vérbőséget érzek az adott fog területén, mintha csak az ínyem lenne megvágva. Ez normális reakció? Azon az oldalon természetesen nem rágok és reménykedem, hogy ez csak a gyógyulás folyamata,de még soha nem volt gyökérkezelt fogam ezért kíváncsi vagyok a véleményére.

  #11993 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Ingrid!

  Gyökérkezelés után természetes lehet, hogy néhány napig előfordul fájdalom illetve érzékenység. Valószínűleg tényleg gyulladásban van az említett gyökércsatorna, ezért tisztította ki a kolléga.
  Azonban ha néhány hét alatt a további kezelések ellenére sem javul, megfontolandó a fog eltávolítása, de még nem telt el sok idő, úgyhogy remélhetőleg nem lesz semmi gond és a fog megnyugszik.
  gyógyulást kívánunk, üdv, Vdent

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: gyökérkezelés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft