Gyökér kezelt fog

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #25975 Reply
  Frank Adrienn
  Vendég

  Kedves Doktor nő/úr!

  A problémám az lenne, hogy kb. másfél hónapja gyökér kezelték a fogam. A végleges tömés után 1 nappal már éreztem, hogy a fogam nyomásra eléggé fáj. Ez azóta is tart, nem tudok azon az oldalon enni, rágni. A kezelés előtt csináltak röntgent róla, nem volt semmi probléma. Múlthéten azonban be dagadt egy kicsit közvetlenül a fog melletti íny, de ez pár nap alatt el is múlt. A kérdésem az lenne, hogy próbáljam meg pihentetni, nem rágni rajta még véletlenül se, és akkor talán elmúlik a fájdalom? Vagy menjek vissza az orvoshoz vele?
  Hozzátenném azt is, hogy a fog hidegre-melegre egyáltalán nem érzékeny, mint a kezelés előtt, illetve magától nem fáj, csak is nyomásra.

  Válaszát előre is köszönöm!
  Üdvözlettel, Adrienn

  #25983 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Adrienn
  Okvetlen fogászati vizsgálatot és CT vizsgálatot javaslok. A ct a mai fogászat egyik legkorszerűbb diagnosztikai eszköze, a legrészletgazdagabb, és pontosabb segítség a diagnózis felállításához. Paxisunkban is sokszor tapasztaljuk, hogy a röntgen felvételen nem látható, viszont tapasztalható problémát egy CT felvétel igazol. A dagadás sem jó jel, és az sem, hogy folyamatosan fáj.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Gyökér kezelt fog
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft