Gyökér kezeles

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #33086 Reply
  Amy
  Vendég

  Üdv! Jobb hatos felső fog gyökér kezelése az első alkalommal is fájdalmas volt de utána a fájdalom megszűnt.A következő kezelésénél nem kaptam fájdalomcsillapítót és olyan borzalmas fájdalommal járt hogy hiába kaptam meg a fájdalomcsillapítót a fájdalom nem szűnt meg. Azóta eltelt fél napban csak a gyógyszert szedem olyan arcfajdalmaim vannak.Kerdesem van értelme folytatni a kezelést ilyen fájdalommal jár majd végig?

  #33093 Reply
  Erika Kovacs
  Vendég

  Jó estét kivánok gyökérkezelést kaptam a fogamra 3× tettek bele gyógyszeres tömést tegnap ki kelett szednem mert nagyon feszitett most is fáj eddig nem volt semmi baj most nem tudom a fogam az innyem fáj e Szombaton lesz az orvosom addig mit csináljak?

  #33103 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Amy
  Nem így kellene lennie. Javasolnék egy diagnosztikai vizsgálatot, és annak ismeretében dönteni a továbbiakra tekintettel. Esetleg antibiotikus terápia lefolytatása javallott lehet.
  Üdvözlettlel

  #33104 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Erika
  Az, hogy eltávolították a gyógyszeres tömést, megfelelő. Fontos a fájdalom csillapítása és a gyulladás csökkentése. Ha van otthon fájdalomcsillapító gyógyszere nyugodtan szedheti, továbbiakra tekintettel kezelőorvosa elrendelhet antibiotikus kezelést is önnek.
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Gyökér kezeles
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft