Fogreszelés

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #20256 Reply
  Ria
  Vendég

  Ket eve van fix fogszabalyozo keszulekem, az utobbi idoben semmi valtozast nem eszlelek. Emlitettem az Orvosomnak is , aki azt mondta h nehezen fordilnak a fogaim , mert a eleg nagyok. Emiatt elovett egy nagyon vekony lapocskat es elkezdte az also fogsorom 1-4 fogaimat reszelgetni. Kerdeztem , h igy a zomancnak nem lesz baja?! Mire o kozolte , h a nagy fogaimnak koszonhetoen vastagabb a reteg es nem reszel annyit.
  Bar nagyon nyugtalanit , de azota tobbszor elofordult mar h reszelt vagy csiszolt a fogaimbol , ami rettentoen nyugtalanit. Mindenhol a fogaink vedelme az elso , o meg reszeli… Meg sose. Hallottam ilyenrol.
  Elore is koszonom a valaszukat!

  #20277 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Ria!

  Orvosszakértőnk betegszabadságra kényszerült az elmúlt napokban, kérjük szíves türelmedet, várhatóan a holnapi napon választ adunk a kérdésedre.
  További kellemes napot! 🙂

  #20294 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Ria!

  Ez az eljárás megfelelő módon alkalmazva jól bevált kezelési módszer. Az Ön esetében is valószínűleg ez a megfelelő és szükséges kezelés, ez szinte egyáltalán nem károsítja a fogakat. További információ híján azonban nem lehet pontosabb diagnózist megfogalmazni.
  Klinikai vizsgálattal több információhoz juthat a fogorvos, ezért javasoljuk a kezelőorvos felkeresését.

  Üdvözlettel:
  Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika

  #40774 Reply
  Csenge
  Vendég

  Jó napot! Elég rég óta zavar ,hogy az első kettő fogam nagyobb mint a többi. Ezen lehet valahogy változtatni fogszabályzo nélkül?

  #40782 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Csenge
  Szájüregi és diagnosztikai vizsgálatot követően adható válasz kérdésre, melynek megoldására több esztétikai lehetőség is létezik. Javaslom keresse fel fogorvosát és egyeztessenek a lehetőségek tekintetében
  Üdvözlettel

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Fogreszelés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft