Fogpótlásnál hibatörtént, sokkal fehérebb lett .

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #33614 Reply
  felhasznalo001
  Vendég

  Kedves Doktorúr!
  Nem régiben történt velem, hogy ez egyik első fogam szinte teljesen letört. Elmentem fogorvoshoz és fogpótlást csinált. A mintát meg is mutatta tükörbe pont passzolt a színe a többivel Miután felhelyezte akkor tűnt fel, hogy nagyon elüt a többi színétől szinte hófehér a többihez képest. Nyílván hibatörtént, hogy a fogorvos vagy a fogtechnikus nézte el azt nem tudom, de ez esetben lényegtelen is, mert nem változtat a lényegen. Ez nagyon zavar hisz bennem van a tudat, hogy nagyon látszik a különbség színben és bizony mosolyogni nem nagyon merek, szeretek azóta. Tudom nem az én hibám, de mégis az én károm és bánt.
  Azt szeretném kérdezni, hogy fakul e a színe, vagy lenne-e megoldás, hogy ne üssön el a színe a többitől? Mit javasol vagy tanácsol?
  Leszedetni nem nagyon szeretném, mert csaposan lett elkészítve és hát, nem a legkellemesebb volt a felhelyezése valamint lehet nem is lehetne ugyanúgy visszafeltenni.
  Mihamarabbi válaszát várom és előre is köszönöm!
  További szép napot!

  #33627 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Felhasználó,
  A fogpótlások színe is változik az idő előrehaladtával, viszont erre a problémára a fogfehérítés lenne a megoldás, amennyiben a fogmű véglegesen a helyére került.
  Fontos tudni, hogy mindennemű korrekcióra addig van lehetőség, amig az szájba nem kerül, addig van mód a szín illetve a forma változtatására.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogpótlásnál hibatörtént, sokkal fehérebb lett .
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft