Fogpótlás

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #27914 Reply
  Adrienn
  Vendég

  Tisztelt Szakértő!
  Olyan kérdésem lenne,hogy letört az egyik fogam,sajnos annyira hogy csap kellett bele. 1hét múlva lesz kész a korona. Jelenleg ideiglenes fog van felrakva,de a problémám,hogy ez többször leesett már. Attól tartok,hogy majd az igazival is ilyen gondok lesznek… Nemtudom jó döntés e,hogy csak szólóban legyen vagy esetleg a mellette lévő fogamra is rakassak koronát,úgy biztosabb?
  Nagyon elbizonytalanodtam.
  Köszönöm

  #27925 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Adrienn
  Az ideiglenes pótlásoknál sajnos előfordul, hogy leesnek. A végső fogművet viszont ellentétben az ideiglenessel végleges ragasztóval rögzítik, melynél a leesés nem fordul elő. Aggodalomra oka nincs.
  Üdvözlettel

  #28010 Reply
  Müller Ágnes
  Vendég

  Üdvözlöm! Fogmegtartás cimen az összes fogamat elkezdtem csináltatni egy hónapja. Akit ajánlottak fogorvost, a mellette dolgozó doktornöhöz kerültem. Fiatal, kb 28 éves. Talán rajtam gyakorolja a hivatását, eléggé szétszórt. Az árak a csillagos ég. Most épp ott tartok, hogy elöl 4 ideiglenes koronát tett fel, de valami nem volt kerek, mert susmutoltak az asszisztenssel, majd kivéve a számból farigcsáltak rajta, na a végén csak másnap reggel tudtam megnézni, mert 2 foghuzás helyre tették fel, este nagyon megsem tudtam nézni, hogy a szélsö ideiglenes tiszta rücskös, középen betört, nyelvvel tapintva érdes, zavaró és ronda is. Tudom, hogy csak ideiglenes, na de ez milyen munka dbonként 5500,-..Jegyzetelem a doktornö ” hülyeségeit” nem jöttem rá, hogy mi volt a gond, csak hallottam, ahogy suttogva beszélnek. Várom véleményét! KÖSZÖNÖM!

  #28023 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Ágnes
  Az, ha a kollégák halkan kommunikálnak egy rendelői etikett szerinti magatartásforma.
  Egyéb iránt úgy gondolom bármi kérdése merül fel a kezelés alatt jelezze nyugodtan, tegye fel kérdéseit, engedetlensége esetén szintén jobb ha jelzi kivanalmait. Az ideiglenes pótlás valóban ideiglenes, esztetikai pótlás míg fogműve el nem készül.
  Javaslom beszéljen fogorvosával, jelezze ha nem kívánja a kolléga segítséget igénybe venni és jobban örülne ha inkább személyesen végezné a beavatkozásokat.
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Fogpótlás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft