fogorvosi ellátás

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #25944 Reply
  Kovács Zita
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr!
  Azt szeretném tudni, hogy a szürővizsgálatot elvégeznek-e térítés mentesen a fogászati szakrendelésen abban az esetben is, ha a tartózkodási hely szerint az adott körzetbe tartozom, de a lakóhelyem másik településen van. (ugyanis, nem végezték el a szürővizsgálatot,semmilyen más kérésem nem lett volna. Más szakrendelésen nem volt eddig probléma, minden esetben elláttak). Jogosan küldött-e el a fogorvos?
  Köszönettel
  Kovács Zita

  #25954 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Zita,
  Magánrendelőként nem vagyunk naprakészek a társadalombiztosítási rendszer szabta feltételekkel. A TB oldalán pontos és friss információkat talál.
  Üdvözlettel:

  #25990 Reply
  Szécsényi Mónika
  Vendég

  Tisztelt Fresh24Dental!

  Érdeklődni szeretnék,hogy van egy 3 éves kisfiam, akinek a bal felső szemfogánál szuvasodást észleltem, sajnos már egy kicsit a zománc felület is megbomlott. Valószínűleg a fúrást nem tűrné még de esetleg tud valami kezelést javasolni amellyel a további fogszuvasodást meg lehet akadályozni?
  Segítő válaszát előre is köszönöm!

  Üdvözlettel:
  Sz. Mónika

  #25994 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Mónika,
  Fogászati ellátást javaslok, ezt házilag kezelni nem lehet. Rendszerünkben a kicsik részére protokollokat dolgoztunk ki a gyermekek rendelőhöz szoktatása céljából.
  Amennyiben gondolja, örömmel állunk rendelkezésére, ahol először a szülőt, majd a gyermekét látjuk vendégül, és ajánlunk jó tanácsokat a rendelői felkészítés tekintetében. Megmutatjuk a porszívót (fúró), amellyel kibányásszuk a kis bacikat, és eljátszunk a gyerkőccel, hogy oldjuk feszültségét, majd sorra kerül a kezelés is. Ez van, hogy egyből sikerül, mert kicsi páciensünk kedvet kap, de van, hogy pár alkalom játék szükséges. ÓVjuk őket a traumától, nem célunk, hogy félelmet ébresszünk. De a szuvasság, melyet észlel kezelést igényel, hogy nagyobb baj belőle ne legyen.
  ÜDvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: fogorvosi ellátás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft