Fogmosás 20 hónapos korban

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #24416 Reply
  Szabó Andrea
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr!
  A panaszom a következő lenne,20 hónapos fiam fogain észrevettem sárgulást,és a jobb oldali egy örlőfogán vagy szuvasodást,vagy öröklött rossz fogat látok,szürke csík van rajta,mit tanácsol és milyen fogkrémet használhat ebben a korban?,milyen fogkefét?mert ami nekünk van azis nagy hiába neki való egyszer az ínye is elkezdett kicsit vérezni tőle.Elnézést ha sokat kérdezek.

  #24425 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Andrea,
  Javasolnék fogászati vizsgálatot. A szakorvos alaposan megvizsgálja a fogat, megnézi a „szürke csíkot” és javaslatot tesz a kezelésekre. Amennyiben a fogacskán szürkés elszineződést lát, az már szuvasságot jelez. Ezt javallott kezelni.
  Elmex fogkrémet használhatnak, nagyon puha sörtéjű, kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett fogkefével. Fontos odafigyelni arra, hogy a gyermek a fogait hogyan mossa, ne súrolja, ne legyen dörzsölő mozdulat, mert így pici ínyét könnyedén felsértheti, mely vérzéshez vezet.
  A gyermekfogászaton örömmel segítenek gyermekének a helyes fogmosási technika elsajátításában, a megfelelő fogkefe és fogkrém kiválasztásában.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogmosás 20 hónapos korban
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft