Fogínysorvadás

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #22069 Reply
  L.Andrea
  Vendég

  Üdvözletem!
  A tanácsukat kérném, a problémám a következő.: Tavaly fájt az ínyem, az alsó két fogamnál,( metsző) gondolom begyulladt, néha fogmosáskor vérzett.Az egyik fogamnál azt vettem észre, mintha az ínyem visszahúzódott volna, mintha a foggyökér lenne kint.Nem érzem, hogy mozogna az a fogam, de harapni nem merek vele…
  Ma elmentem fogorvoshoz, aki szerint ez fogínysorvadás.
  szerinte 3 lépés van erre.1 : fogkőeltávolítás-amit ma meg is csinált, eléggé fájt, amiről azt hittem, lehúzódott az íny, az is fogkő volt.
  2: egy speciális fogtisztítási tanfolyam, ami jövőhéten lesz
  3: valami tasakok kitisztítása, ami a legkellemetlenebb beavatkozás lesz, az összes fogamnál.
  Erre tényleg szükség van? Ha igen, ezzel sikerül megállítani az esetleges fogínysorvadást? Ez hogy működik? Mert nagyon félek tőle és nem tudom, mi az eljárás maga..mert állítólag kb egy óráig tart majd,a teljes száj érzéstelenítve lesz.Ha igen, akkor fájdalommentesen ezt meg lehet oldani? Vagy egyáltalán mit csinálnak ilyenkor?
  Köszönöm a válaszukat!

  #22075 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Andrea!

  A leírtak alapján egy teljeskörű kezelésben lesz része. Erre szükség van annak érdekében, hogy elkerülje a fog megmozdulását. Érzéstelenítésben nem fog érezni semmit. A szájhigiéniás oktatáson mindent el fognak mondani.

  Üdvözlettel Sanoral Klinika

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogínysorvadás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft