Foghúzás utáni gyulladás

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #40163 Reply
  Adrienn Kiss
  Vendég

  Tisztelt Doktornő/úr

  Egy hete kedden távolították el jobb alsó 6-os fogam, ami mint kiderült gócos volt, már ki tudja mióta. Aznap csak a nyirokcsomók duzzadtak be kicsit, elviselhető volt a fájdalom
  A 2. naptól lüktető – feszítő fájdalmam lett ami a fülemig kisugárzott, pénteken hajnalba a fül mögé és tarkótájba is érezhető volt a lüktetés, aznap visszamentem, kipucolta a doktor majd tett bele gyógyszeres gézcsíkot és írt fel Dalacint (4*1 szedem) de semmi javulás, egyre jobban feszít-lüktet. Van egy dudor a seb mellett, az arcom is fel van picit duzzadva ott. Tegnap (hétfőn) újra visszamentem, a seb szépen gyógyul, arra semmi választ nem kaptam mitől lehet ez az iszonyú fájdalom. Flector port szedek és nem állítja ki, de már nem is enyhíti. Van esetleg valami magyarázata a nagy fájdalomnak? Mi lehet a baj ha a seb rendben van?
  Érdemes lenne röntgent készíteni?
  Előre köszönöm válaszát

  #40166 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Adrienn
  Vélhetően a fogeltávolítást követően fogmedergyulladás alakult ki, mely – mint ahogy tapasztalja – erős, elhúzódó fájdalommal jár, antibiotikus terápia – szükség esetén ismeretlendő- és folyamatos orvosi kontroll vizsgálat javasolt.
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Foghúzás utáni gyulladás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft