foghuzás utáni fájdalom

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #29508 Reply
  Czido Dezsőnè
  Vendég

  Tisztel Dr Úr
  Mult heten szerdán húzták ki jobb oldali szemfogamat. Semmi gond nem volt szombatig ,elkezdett bedagadni ,fájni a helye. Vasárnap bementem Szentkirályi sürgőssègire ott kaptam dalacint illetve cataflamot. Hétfőn visszamentem a fogorvosomhoz ,aki kitisztitotta illetve ujra képezte a vèrdugót ,ami valószínű hogy felszivódott. Ma csütörtök van ,meg mindig be van dagadva ,és iszonyatosan fáj .Ecseteltem gingisol + al. De nem segít semmi ,kis dudort érzek az inyemen ,de jó magam se tudom hogy esetleg tályog vagy ciszta lenne ott . csak érzem de nem látom. Normális hogy nem javul semmit ennyi idő alatt? Salazopyrint illetve prednisolont szedek ezek miatt nem gyógyulna ? Előre is köszönöm válaszát!

  #29525 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Czido Dezsőné,
  Sajnos a csonthártya gyulladás, azaz a seb elfertőződése egy nehezen kezelhető, időigényes folyamat. A gyulladás nehezen uralható, hosszan tartó kezelést igényel, így amit jelenleg tapasztal mondható, hogy normális.
  A gingisol alkalmazása jelen esetben nem sokat segít, ilyen esetekben a fogorvos utasításának következetes betartása, a kiemelt szájhigiénére való figyelem, a türelem segít.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: foghuzás utáni fájdalom
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft