Foghúzás után, gyomorrontás miatti egész napos hányás

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #28667 Reply
  Beregszászi Anita
  Vendég

  Tisztelt Doktor úr!
  Hétfőn délután, azaz több mint négy napja kihuzták a jobb felső ötös fogamat, ami szerencsére, nem volt gyulladt. A húzás utáni harmadik estétől szinte egy napig végig hánytam, ami annyira kimerített, hogy volt amikor öbliteni sem volt erőm. Most jobban lüktet a seb, mint előtte, viszont nem látom duzzadtnak, pirosnak, gennyesnek. Antibiotikumot nem kaptam. Milyen jelkere, tünetekre kell figyelnem, ha esetleg fertőzés vagy más következmények lesznek? Köszönöm válaszát. B.Anita

  #28684 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Anita
  A lüktető érzés már elég jelnek bizonyul ahhoz, hogy kontroll vizsgálatra jelentkezzen, akkor is, ha a vizsgálati eredmény negatív lesz. Véleményem szerin jobb megelőzni a nagyobb bajt. Figyeljen a tünetekre.
  Üdvözlettel

  #28729 Reply
  B. Anita
  Vendég

  Köszönöm a válaszát.
  Sajnos,egy utazás miatt még mindig nincs lehetőségem visszamenni kontrollra.A kihúzott fogam helye szépen gyógyul, de még a fogíny és a környező fogak érzékenynek.Viszont, pár napja észrevettem, hogy a foghúzás felőli orrjáratomban furcsa érzés van, mintha máshogy járna a levegő benne. Tudom, ez így furán hangzik, de mi lehet az oka?

  #28744 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves B Anita
  Látatlan a helyzetet megítélni nem lehet sajnos.
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Foghúzás után, gyomorrontás miatti egész napos hányás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft