foghúzás után fájdalom

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #47894 Reply
  Eszter
  Vendég

  Tisztelt Doktornő/Doktor úr

  Egy hónapja húzták ki a bal alsó 6os gyökérkezelt fogam, az ínyemen keresztül próbált ürülni a genny de végül nem jött semmi,
  azóta is fáj, nem a fog helyén hanem alatta az állcsontban érzem, hol fáj hol nem,ki is sugárzik, elviselhető, nem lüktet csak hullik a hajam, beszedtem egy doboz dalacint ami a hajhullást megszüntette arra a pár napra, a fogorvos nem csinált semmit mivel a röntgenen nem látszik semmi, ct-t érdemes csináltatni vagy mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

  #47900 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Eszter!
  Látatlanban nem tudjuk megállapítani a probléma forrását, de mivel egy erősen gyulladt fogról lehetett szó, elképzelhető, hogy a gyógyulás is lassabban fog végbemenni.
  Amennyiben nem bízik maradéktalanul orvosa szakvéleményében, természetesen kérhet bármikor másodvéleményt a panaszairól, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére rendelőinkben.
  Mielőbbi jobbulást kívánunk!

  #48324 Reply
  Kövi Róbert
  Vendég

  Tisztelt Referens !

  Október 3,-án húzták ki a ball alsó bölcsességfogamat, ami után tulajdonképpen „semmilyen” fájdalom nem jelentkezett, viszont rá két hétre elkezdődött a rémálom. Vissza dokihoz ő írt fel CATAFLAM tablettát, amit beszedtem majd vissza mentem kontrollra ahol mindent rendbe találtak , majd elmentem másik dokihoz aki még írt fel Augmentin, és ő se látott a panoráma röntgenen és a számba se olyat ami az állandó fájdalmat okozná. Mikor enyhült a fájdalom ki tudtam tapogatni honnan indul ki a fájdalom, fel a torkomba, ami már a nyelést is kész rémálommá teszi. Újból a székbe kerültem és azon a helyen aftát találtak , kipucolta és megkönnyebbülést is éreztem , majd három kezelés után a doki azt mondta bezárult és gyógyult, ennek ellenére azon az oldalon még mindig mindig fájdalmas a nyelés és a fogíny belső oldala nyomásra, grimaszra érzékeny.
  Fájdalom már nem elviselhetetlen, de közbe egyik másik napon fellángol , a hideget bírná viszont közben maradék fogaim hidegre érzékenyek lettek. Ehhez még hozzá tartozik, hogy hónapok óta „Égő száj szindróma” az ami kínoz.
  Valami nagyon nincs rendben a számban. Infók szerint (változókor (53), cukor betegség, gyógyszerek , fém allergia….)
  Ha ma este is nem kínozna két hónap után, nem írnék. 🙁

  KÉREM SEGÍTSEN ELTALÁLNI EBBEN AZ ÚTVESZTŐBEN !

  #48336 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Róbert!
  Amennyiben panaszai nem fogászati eredetűek, úgy javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot háziorvosával, aki további szakrendelésekre küldheti Önt a panaszok kivizsgálása érdekében.
  Mielőbbi jobbulást kívánunk!

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: foghúzás után fájdalom
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft