foghúzás után

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #28544 Reply
  Dinus
  Vendég

  Kedves Doktor Úr!
  Tegnap húzták ki a bal alsó hármas szemfogamat. Nem gyulladás miatt!
  A húzás rendben ment, egybe kijött kb husz masodperc sem volt.
  Nekem nem kapartak utána semmit ,mondjuk az előző húzásnál sem, csak rá kelett harapnom a vattára mint most. Tegnap viszont kb öt perc után mondták kivehetem, mert nem vérzik. Kérdeztem nem e kene bele csik, hat nem kelett.
  Ma fájt fáj ,elmentem az ügyeletre mert nem vagyok voltam nyugodt ott raneztek es azt mondtak hogy ez még normális. A seb szep felesleges rtgt csinálni. Igyekszem a sebre oda figyelni, minden etkezes utan fog mosas.
  Nemtudom mi a normális fájdalom…igazából feszit de boven eleg 1-2 flactor es elmulik. A félelmem nem alaptan mert a felső szemfogammal nagyon csúnyány megjártam.
  Válaszát köszönöm.

  #28552 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Dinus
  Kontrollvizsgálatot javasolnánk. Okvetlen jelezze kezelőorvosának a panaszt, aki szükség esetén antibiotikus terápiát is javasolhat
  Üdvözlettel

  #28559 Reply
  Zsófi
  Vendég

  Tisztelt Doktor Út!

  Két napja kihúzták a felső gennyes rágó fogamat.Még mindig folyamatosan érzem a kellemetlen szagú folyadék szivárgását.Mostmár az orromból is szivárog és fáj a szemüregem valamint meg van duzzadva a szemem környéke.A fog helye nem fáj csak érzem a folyamatos feszülést.
  Válaszát előre is köszönöm.

  #28564 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Zsofi
  Soron kívüli kontrollvizsgálatot javasolnék. Vélhetően szükség lenne egy antibiotikus terápia lefolytatására, illetve a seb felülvizsgálatára.
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: foghúzás után
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft