Foghúzás

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #27322 Reply
  Dávid
  Vendég

  Jónapot!
  Arra lennék kiváncsi hogy hétfőn kihúzták jobb alul a bölcsesség fogam előtti fogat rendben zajlott a húzás de a doki valami vattát tömött a kihúzott fog helyére , akkpr nem is foglalkoztam ezzel .Szerdán viszont felhívtam hogy nem e kell azt onnan kiszedni? Ő erre azt válaszolta hogy nem az majd ahogy gyógyul a seb úgy dobja majd ki magából.Ma már vasárnap van és az még mindig ott van a fogam helyén .Mot tegyek ?

  #27333 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Dávid
  Vélhetően gelatamp vagy alveogyl passza van a sebben, ezekkel probléma nincs. A gelatamp fehér kis kocka, mely vérzés csillapítására alkalmazhato, ezt eltávolítani nem kell.
  Üdvözlettel

  #27378 Reply
  Dávid
  Vendég

  Jónapot ! Má több mont egy hete kihuzták de még mindig érzékenyek a a mellette lévő fogaim és a seb még nem húzódott össze . Lehet ezzel gond ?

  #27381 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Dávid
  Javasolnék egy kontrollvizsgálatot és egy röntgenfelvétel készítését, hogy az aktuális állapotot figyelembe véve lehessen javaslatot tenni az esetlegesen szükséges terápiára. Nem biztos, hogy bármilyen további kezelésre szüksége van, de látatlanban a helyzetet megítélni nem lehet, a diagnosztikai vizsgálatot követően rálátása nyerünk a környező fogak és a csonthartya állapotára. Gyakori szövődmény a csonthártya gyulladása, melyre antibiotikus terápia javallott
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Foghúzás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft