Fogfájdalom

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23082 Reply
  Király Emma
  Vendég

  1 hete megfáztam, fájt a torkom, a torokfájdalom azóta elmúlt és a fájdalom mintha átterjedt volna az álkapcsomra, „vándorolt” a fájdalom az alsó és felső álkapcsom között.Aztán megállapodott a felső-első fogamnál a fájdalom, ami tavaly lett tömve-gyökérkezelve, láthatóan nem lyukas, de mégis az a fogam érintésre is fáj. Érdekes módon a meleg jó neki, de ha kinnt vagyok a szabad levegőn , belenyilall a fájdalom. (Eléggé hajlamos vagyok a fogkőre is, félévente járok eltávolítattani, de szinte rögtön újra megjelennek a fogkövek a fogaimon.Ínyvérzésem is van már több éve, hiába szedek nagydózisú C vitamint.))
  Mi lehet a baj?

  #23097 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Emma,
  Pontos diagnosztika nélkül ezt nehéz megmondani. Véleményem szerint lehet akár fogbélgyulladás, melyet hatékonyan és fájdalommentesen kezel a fogászat. Az ínyvérzés egy egészen más dolog lehet, melyet akár a fogkő is okozhat, mely az íny alá is behúzódott, de lehet a probléma forrása más.
  Javaslom a fogorvosi konzultációt, ahol egy átfogó diagnosztikai és fizikai vizsgálatot követően konkrét javaslatokat tud majd mérlegelni
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogfájdalom
Saját információk:




Item added to cart.
0 items - Ft