Fogfájás

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #25654 Reply
  Aniko
  Vendég

  Egy hete fáj a bal alsó rágófogam,a fogorvos akitől kevésbé félek és a legjobb fogorvos helyben szabadságon van,ezért húzom a dolgot.Viszont valószínű a foggyökér/ideg van begyulladva,arcom nem dagadt,az íny sem.Eddig természetesen csillapítom a fájdalmat(sos öblités,kamillás,fokhagyma).
  Kérdésem az hogy milyen fájdalom ill.gyulladáscsökkentőt szedhetek a frontin mellet?(sajnos azt is szedem rendszeresen)
  A másik kérdés,extrémen félek a fogaszáti kezeléstől,és nem tudom a frontin nem e baj az érzéstelenítő injekció mellett?Lehet e bevennem a kezelés előtt?

  #25660 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Aniko
  Problémájára vényköteles antibiotikumot javasolnék, melyet szakorvos javasolhat. A frontin bevethető kezelés előtt, problémát nem okoz. Nyilván célszerű erről tájékoztatnia kezelőorvosát is.
  Üdvözlettel

  #25670 Reply
  Aniko
  Vendég

  Sajnos ez a fogorvos is megy szabadságra.Nem vizsgált már meg,az asszisztens nő adott tanácsot a kék/fehér dobozos Algoflexre.Innestől kezdve nem tudom mit tegyek.A háziorvosomtól kérhetem(?) írjon antibiotikumot vagy ez az Algoflex is megteszi hogy l leviszi a gyulladást?

  #25676 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Anikó,
  Az algoflex fájdalomcsillapító, mely nem kifejezetten alkalmas a probléma kezelésére. De nyilván szabadon elérhető patikában orvosi rendelvény nélkül is.
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Fogfájás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft