Fogászat

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #25842 Reply
  Kinga
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr!
  Két kérdésem is lenne.December óta fogszabályzós vagyok és a fogaim vegen feher foltok jelentek meg(szerencsere meg nem tul eszreveheto), ez elott semmi ilyen problema nem volt a fogaimmal,az orvosom azt mondta, nem kell emiatt aggodnom ha lepolirozza el fog tunni.Azt olvastam, hogy az ilyen jellegu problemat ozon kezelessel el lehet tuntetni. Ez mennyire igaz? A masik lehetoseg a fogfeherites amit egesz biztosan szeretnek majd csinaltatni a fogszabalyzo levetele utan.
  A masik problemam, hogy a jobb felso 2-es es a bal felso 2-es fogam(fokent) nem egyforma, az egyik jo, de a masik rovidebb es mas a formaja is(hegyesebb kicsit), azt szeretnem kerdezni, hogy ezt a problemat, hogyan lehet orvosolni? Ugy hallottam, hogy a direkt vagy a porcelan hejjat javasoljak.De mivel en eleg fiatal vagyok meg ehhez(18) nem szeretnek ehhez folyamodni es tonkretenni az epp fogaimat, valamint ugy tudom, hogy a hej feltetele utan feherites se lehetseges.Tudna esetleg valami mas megoldast javasolni? A differencia nagyon minimalis!
  Koszonettel:Kinga

  #25851 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Kinga
  Bármilyen korrekcióra a fogszabályozó készülék eltávolítását követően kerülhet sor. A fogászatban nagyon sok lehetőség létezik az esztétikai hibák helyreállítására, de konkrét megoldást látatlanban nem tudunk javasolni Önnek. Vannak kompozitból készíthető restaurációk, melyek hosszú távú és minőségi eredményt mutatnak, nem okvetlen a korona, vagy héj a megoldás egy egy hibára. A fehérkés foltok több mindenre utalhatnak, nem biztos, hogy az ózon erre megfelelő lehetőség. Javasolnám egyeztessen fogorvosával
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogászat
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft