Fogak romlása

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #49834 Reply
  Annamari
  Vendég

  Az én történetem 7 éve a fiam születése után kezdödőt, elötte is volt pár fogam ami rossz volt de amiota meg van a fiam szinte mindel lezt valami 32 fogbol 18 maradt hála az elöző fogorvosomnak szerintem menthető lett volna egy pár ha nem.mindig a huzást valasztja. A mostani problémám az hogy szintén a dr.nő 3 fogamra koronát tett de ahogy fel tette 2 nap után le is jöttek ezt 3 szór ragasztattam vissza, sajnos most 2 foham le tört abbol az egyik vsonkik a másik félig és ami félig tört az fáj már másfél hónapja eddig flectort szedtem az jo volt de már az se segit visszont félek fogorvoshoz menni mer tudom hogy ki kell huzni visszont ott az a másik 4 fog amire korona kell és 2 be is kell tömni hát tartok tőle ha meglátja akkor még ő is meg lepödik de el kell rá szánjam maga, de attol félek hogy ha csináltazok rá koronát azok is 3 nap után le jönnek 27 éves leszek ilyen még nem volt hogy ne menjek el a fogorvoshoz ha bármi bajom van de 1 éve ennyi kinlodás után már retegek elmenni természetesen nem hozzá szeretnék menni akinél voltam , találtam egyet 2 hete szabin van.. esetleg valami tanács hogy a koronák mér nem maradnak fenn és mi okozza a fogaim le törését?

  #49841 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Annamari!

  A fogak letörését vélhetően a fog szerkezetének gyengesége, sérülése okozza, ami a koronák meglazulásának hátterében is állhat, de látatlanban nem tudjuk ezt teljes bizonyossággal állítani.

  Javasolnánk egy teljes körű kivizsgálást, a meglévő fogak állapotfelmérését, hiszen ha azok nem alkalmasak a korona megtartására, úgy az eltávolítás mellett kell dönteni.

  Amennyiben szüksége van másodvéleményre, készséggel állunk rendelkezésére, időpontfoglaláshoz hívja bátran a +36 80 111 000 telefonszámot!

  Minden jót kívánunk! 🙂

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogak romlása
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft