fiatalon korona

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #21900 Reply
  Szabolcs
  Vendég

  Tisztelt Dr úr!
  18 éves vagyok és mindig is szép mosolyra vágytam,de a fogaim nagyon romlékonyak,sárgák pedig rendszeresen mosom ez sajnos örökölt és felül a frontfogak elég kuszák.Azt szeretném kérdezni,hogy lehet-e valami hátulütője vagy veszélye annak ha ilyen fiatalon koronát rakatok fel?Mivel olcsóbb mint a fogszabályzó és lényegesen szebb lenne mint az eredeti fogsorom,személy szerint a cirkónium koronára gondoltam.
  Előre is ksözönöm válaszát,kellemes ünnepeket!

  #21909 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Szabolcs!

  A koronával az a baj fiatal korban, hogy azt 5-10 évente valami miatt mindig cserélni kell, ami foganyagveszteséggel jár. Ha romlékonyak a fogai, akkor ennek még nagyobb a rizikója. A fogszabályzás valószínűleg drágább, de az felrakást követően havonkénti költséget jelent, nem egy összeget. Inkább gyakoribb 3-6 havonkénti professzionális szájhigiéniás kezelést javaslok, sokat segít. Emellett bátran lehet fogszabályzásba fogni.

  Üdvözlettel Sanoral Klinika

  #46643 Reply
  Szabolcs
  Vendég

  Tisztelt Sanoral Klinika,

  Nagyon szépen köszönöm a válaszukat, végül az ajánlásukra a fogszabályozást választottam, ráadásul épp az önök rendelőjében Visnyai Krisztina doktornőt választottam. Nagyon örülök, hogy a korona helyett ezt választottam, azóta már le is került a fogszabályzó, és doktornő hihetetlen profi munkát végzett. Számomra tökéletes fogsort varázsolt, illetve minden rendelés nagyon profi körülmények között zajlott. Mindig vártam a rendeléseket, mindent meg tudtunk beszélni doktornővel, és az én véleményem is mindig figyelembe vette. Egy kisebb ínykorrekciót is kaptam, amely szintén hibátlanul, fájdalommentesen zajlott le. Nagyon hálás vagyok, és örülök, hogy belevágtam a kezelésekbe, mostmár magabiztosan merek mosolyogni.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: fiatalon korona
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft