Fájó fog

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23391 Reply
  Karasztos Krisztina
  Vendég

  Jó napot!
  A fogam rettentően fájt tegnap egész nap, este aludni se tudtam tőle. Jelen pillanatban múlt el és nem fáj, csak sajog, és nyugis. Ahogy tapogatom a nyelvemmel a fájó fogat látom, hogy fogköves az ínynél, felül, és bent is. Mit tudnék tenni, hogy ne fájjon? Az orvosom csak 12ig rendelt én meg azt hittem, hogy délután is ott lesz, de nem volt ott, ezért lenne sürgős, hogy mit csináljak ha fáj a fogam, és egyáltalán nem tudok tőle aludni?

  #23392 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Krisztina,
  Ne szenvedjen. Az erős fogfájás ritkán múlik el magától. Mire ez megtörténik, képes jelentősen megkinozni az embert.
  Amennyiben fogorvosa már nem tudja ma fogadni, felkereshet egyéb rendelőt, vagy akut esetben ott az ügyelet, ahol a fájdalmat csillapíthatják, míg ön eljut fogorvosához.
  Üdvözlettel

  #23418 Reply
  Karasztos Krisztina
  Vendég

  Szia! Elmentem fogorvoshoz, kaptam időpontot több mint 2 hét múlva, és meg se vizsgáltak mert nem volt ott a fogorvosnő. Jelenleg nem fáj, de ha a következő 2 hétbe fog, akkor mit tegyek, ha lenyelős fájdalomcsillapítót egyáltalán nem akarok bevenni, mert nem tudom lenyelni? A fogamon egyébként észrevettem kezdeti fogszuhasodást is, a fogkő mellett.

  #23422 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Krisztina,
  A fájdalmat csillapítani többnyire fájdalomcsillapító gyógyszerekkel szokták. Sajnos ennél jobbat én sem tudok ajánlani. Ugyanakkor az biztos, hogy amennyiben megint megfájdul a foga, akkor soron kívül vissza tud menni fogorvosához, aki akut esetként kezelésben részesíti. A fájdalmán mindenképpen csillapít, és a megadott időpontban pedig elvégzi a szükséges kezelést.
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Fájó fog
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft