Fájdalom a bal állkapocsnál

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #27599 Reply
  Kovács András
  Vendég

  Tisztelt Dr Nő.

  Szeretném véleményét kérni. Körülbelül 4-5 hete áll fent tartósan folyamatosan (hol erősebben, néha kicsit alábbhagyva) a bal állkapcs fájdalom. Korábban volt egy rossz szokásom miszerint össze össze szorongattam alsó felső fogsoromból 1 bizonyos ponton a fogam. Ráadásul ezt úgy hogy nem normál szájzárási úton, tehát kicsit ferdén kitolva az alsó állkapcsom.
  Gyanítom hogy ennek betudhatóan begyulladt ott valami. Utóbbi 2 hétben a bal fülemben, pontosabban ahogy haladunk a hallójárathoz, ilyen: mintha valami forró „lé” lenne ott” érzés jellegű tünetem van, De nem folyik semmi a fülemből, hallásom is rendben van. Ha ismét össze szorítom az állkapcsom azon a ponton, akkor halvány nyilalás érzés húzódik fel egészen a fülemig. Ha kinyitom az állkapcsom majd összezárom, mind a kinyitás és összezárásnál ferde utat jár be. Tehát tesz a zárt/nyitott állapotig egy kis oldal irányú kitérőt (a bal fülem felé). (mellé halk mintha kipattana hang” hallható (jobbról).
  Ön szerint mi lehet ez pontosan, és elmúlik e magától ha megszünik a „lehetséges eme kiváltó oka” ? Feltétlen fontos e orvoshoz elmennem vele, (feltételezem fogorvoshoz kell mennem).
  Köszönöm.

  #27616 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves András
  Látatlanban az esetet megítélni nem lehet, viszont a harapást és az állkapocs ízületi problémákat vizsgálni kell a fogak állapotával egyetemben. Fogászati vizsgálatát javaslom. Ha gondolja állunk rendelkezésére
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fájdalom a bal állkapocsnál
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft