Fájdalmas fogtömés és erős injekció utáni utófájdalom

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #31643 Reply
  Andi
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr! Ma voltam fogorvosnál ahol a gyökértömés lezárása után egy új (allitolag) szuvas hatso örlő fog furasaba kezdett egy fogorvos tanulo. Az injekcio beadasa nagyon fajdalmas volt,tobb helyre is adott de furas kozben egy kis ido utan eles nyilalo fajdalmat ereztem. Emiatt ujabb injekciot adtak be talan 2 helyre,de nem ertem hova mert a megkezdett furas ismet fajdalommal vegzodott ami miatt abbahagytak a kezelest es egyelore ideiglenes tomessel tomtek be a fogat. A kerdesem az lenne hogy,hogy lehet az hogy ennyi injekcio beadasa utan is egy nem gyulladt fog igy tud fajni furas kozben. Gyokerkezeltek nekem es furtak nagyon gyulladt fogat (szinten tanulo) de egyaltalan semmilyen fajdalommal nem jart. Az elso frontfog volt. De itt meg az injekcio helye is annyira faj hogy az allkapcsomat alig birom mozgatni. Koszonettel: Andrea

  #31644 Reply
  Andi
  Vendég

  Még annyi,hogy az átélt trauma után erősen gondolkozom,hogy visszamenjek-e. De sajnos a fogat már megnyitották és csak ideiglenes tomés van benne.

  #31671 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Andrea
  Latatlan nagyon nehéz megítélni a helyzetet. A fájdalomnak nyilván oka van, melyet megkeresni érdemes. Egy problémás fog nem minden esetben jelez fájdalmat.
  Javasolnék diagnosztikai vizsgálatot és a fog teljeskörű kivizsgálását
  Üdvözlettel

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Fájdalmas fogtömés és erős injekció utáni utófájdalom
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft